Παιδιά διασήμων που σπάνια βλέπουμε φωτογραφίες τους

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και ο Ορφέας Αυγουστίδης είναι μερικοί από τους διάσημους γονείς που σπάνια (ή ποτέ) αναρτούν φωτογραφίες με τα παιδιά τους.

Για πολλές διασημότητες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα μέρος όπου μπορούν να διαφημίσουν τη δουλειά τους, που θα δείξουν στιγμές από την καθημερινότητα που έχουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κάποιες φορές να δείξουν με περηφάνια το παιδί ή τα παιδιά τους.

Μερικοί γονείς κάνουν συχνά αναρτήσεις με τα παιδιά τους, όπως η Ιωάννα Τούνη, η Ελένη Χατζίδου, η Βασιλική Μιλλούση, η Νικολέττα Ράλλη, η Χριστίνα Μπόμπα, η Ντάνη Γιαννακοπούλου και η Μαρία Ηλιάκη.

Υπάρχουν όμως αρκετοί σταρ, που επιλέγουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας τις στιγμές που ζουν μαζί τους ακόμη πιο ξεχωριστές.

Από τους ηθοποιούς, Ορφέα Αυγουστίδη και Γιώργο Πυρπασόπουλο μέχρι τις τραγουδίστριες Ελένη Φουρέιρα και Κατερίνα Στικούδη, αυτοί είναι οι διάσημοι γονείς που σπάνια κάνουν αναρτήσεις με τα παιδιά τους.

Ορφέας Αυγουστίδης

Γιώργος Πυρπασόπουλος

Ελένη Φουρέιρα

Κατερίνα Στικούδη

Θανάσης Τσαλταμπάσης

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Σωτήρης Κοντιζάς

Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Πάνος Ιωαννίδης

Μιχάλης Σαράντης

instagram/@mihalisarantis

Φαίη Σκορδά

Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους

Μαριάνα Τουμασάτου

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved