Έλενα Ασημακοπούλου: Η κόρη της κρατά αγκαλιά την ενός έτους ξαδέρφη της

Οι μεγάλη ξαδέρφη κρατά αγκαλιά τη μικρή!

Έλενα Ασημακοπούλου: Η κόρη της κρατά αγκαλιά την ενός έτους ξαδέρφη της

Η 40χρονη ηθοποιός έχει τεράστια αδυναμία στην μονάκριβη κόρη της, Μαρία Ροζαρία, και αυτό δεν κρύβεται. Οι δυο τους γενικότερα περνούν πολύ χρόνο μαζί- σπάνιο όταν έχεις παιδί στην εφηβεία. Πηγαίνουν για ψώνια αλλά και κάνουν διάφορες εξορμήσεις και εκδρομές.

Σε μία σπάνια φωτογραφία είδαμε τις δύο ξαδέρφες. Τη Μαρία Ροζαρία να είναι στις κούνιες και να κρατά αγκαλιά την κόρη της αδερφής της Έλενας Ασημακοπούλου, τη μικρή Νικολέττα.

«Μπουμπουκάκι μας μωρέ που πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα που γεννήθηκες...θα τρελαθώ!!! Χρόνια πολλά Νικολεττάκι μας!!!» έγραψε η πρώην ηθοποιός ως λεζάντα-ευχή στο story.

Πώς ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κόρη της για τις σχολικές εξετάσεις

Πριν μερικές μέρες, η Έλενα Ασημακοπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα boomerang με εκείνη να γράφει:

« Όχι δεν έχουμε καθόλου άγχος... Φυσική και αγγλικά σήμερα.... Άντε δυο μέρες μας έμειναν.... (Αυτός ο πληθυντικός της ελληνίδας μάνας που πάντα τον άκουγα και με ενοχλούσε, τώρα το κάνω και εγώ....) Καλημερααααααα! Καλή επιτυχία και σήμερα σε όλα τα παιδιά! », με την ώρα να δείχνει 7.47 το πρωί.

Το ταλέντο της κόρης της είναι στο aerial dancing

Η 13χρονη Μαρία Ροζαρία είναι εξαιρετικά ταλαντούχα στο aerial dancing και πρόσφατα μάλιστα συμμετείχε στο πρωτάθλημα National Pole & Aerial Art που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία HPSAF.

Η επιχειρηματίας και ηθοποιός, την ημέρα της Γιορτής της Μητέρας, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ένα carousel post με στιγμιότυπα από τη συμμετοχή της κόρης της, το οποίο πλαισίωνε ένα τρυφερό κειμενάκι ως λεζάντα της ανάρτησης.

https://www.instagram.com/p/C6326ewNnzY/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved