Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι τρυφερές φωτογραφίες του συζύγου της με τα τρία τους παιδιά

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες του Θέμη Σοφού με τις κόρες και τον γιο τους από το παρελθόν.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι τρυφερές φωτογραφίες του συζύγου της με τα τρία τους παιδιά

H Σταματίνα Τσιμτσιλή τίμησε την γιορτή του Πατέρα, χθες, αναρτώντας αρκετές φωτογραφίες του συζύγου της Θέμη Σοφού με τα παιδιά τους.

Η παρουσιάστρια επέλεξε αρκετές φωτογραφίες όχι μόνο από το σήμερα αλλά κι από το παρελθόν όπως από τη βάφτιση της Νάγιας και της Μαίρης.

«Χρόνια πολλά στον πιο στοργικό, τρυφερό και υπέροχο μπαμπά στον κόσμο! Σ´αγαπάμε @thsofos ❤️ #fathersday», ευχήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον σύζυγο και πατέρα των παιδιών της.

13 χρόνια γάμου – 3 παιδιά

Ο Θέμης Σοφός με την Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι 13 χρόνια παντρεμένοι κι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

https://www.instagram.com/p/Cooq769K-nR/

Όπως έχει πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Κατερίνα Καινούργιου, ο σύζυγός της αποφεύγει τη δημοσιότητα, ειδικά τα τελευταία χρόνια.

https://www.instagram.com/p/Cooq769K-nR/

«Εμένα όλο αυτό που δεν ασχολείται με αυτά που ασχολούμαστε εμείς με τον μικρόκοσμό σας, μου αρέσει. Επίσης, περνάει μια φάση ο Θέμης τα τελευταία χρόνια, όσο οι άλλοι συνάδελφοί του επιζητούν να είναι στο προσκήνιο και στη δημοσιότητα , εκείνος έχει τραβηχτεί τελείως πίσω. Θεωρεί ότι όλη αυτή η δημοσιότητα που μπορεί να έχει να κάνει και με εμένα, δεν του κάνει καλό στη δουλειά του», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved