Θάνος Κιούσης: «Η καρδούλα των παιδιών μου λέει "μπα-μπάς"»

Δείτε τη τρυφερή ανάρτηση του πολυτάλαντου ηθοποιού.

«Βάζω το αυτί μου στο στήθος τους και τους λέω ακούω την καρδούλα σας, τι λέει; Και μου λένε : μπα-μπας-μπα-μπας-μπα-μπας....», έγραψε ο Θάνος Κιούσης ως λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα.

Ο Θάνος Κιούσης έγινε ευρέως γνωστός ως «Τόνι Σφήνος» όμως τη φετινή σεζόν επέστρεψε στην τηλεόραση στο ρόλο της παρουσίασης του τηλεπαιχνιδιού «5Χ5», το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Θάνος Κιούσης και η Ιωάννα Γραμματικού έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τα οποία προστατεύουν από τα media.

Το hashtag #school_bus_pickup_series

Eπτά υπέροχες και αστείες εμφανίσεις έχει μοιραστεί, προς το παρόν, ο πολυτάλαντος Θάνος Κιούσης, με τις οποίες παραλαμβάνει τους γιους του από το σχολικό.

Μεταμφιέσεις που κάνουν τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριες του γιου του να ξεκαρδίζονται και να τον κοιτούν με δέος. Τη τελευταία φορά, εμφανίστηκε ντυμένος ως αναγεννησιακός βασιλιάς.

Μάλιστα, ίδιος αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του hashtag «#school_bus_pickup_series» και εμείς τον υποστηρίζουμε!

Έχει φωτογραφία από την πρώτη φορά που γνωρίστηκε με τη σύζυγό του

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, ο Θάνος Κιούσης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία με τη σύζυγό του, Ιωάννα Γραμματικού και στον απρόσμενο τρόπο με τον οποίο της έκανε πρόταση γάμου.

«Γνώρισα τη σύζυγό μου σε μια παράσταση πριν πολλά χρόνια. Άδειασε η πίστα και ανέβηκε, τέλειωσε το κομμάτι και γυρνώντας πίσω να συνεννοηθώ με τους μουσικούς τι θα παίξουμε, γυρνάω και την βλέπω μπροστά μου. Το πιο όμορφο στην ιστορία είναι ότι τη βλέπω, κάνω δυο βήματα, της πιάνω το χέρι και εκείνη την ώρα έβγαλαν μια φωτογραφία οι φίλοι της. Έχουμε ακόμη αυτή τη φωτογραφία από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε. Φαινόταν ότι μου άρεσε, άρχισα να χορεύω, να φλερτάρω, είχε ανέβει μια όμορφη κοπέλα πάνω στη σκηνή. Μου άρεσε πολύ, ήταν μια μαγική στιγμή. Αρχίσαμε να βγαίνουμε και την τρίτη μέρα μου ζήτησε να παντρευτούμε», είπε χαριτολογώντας.

Και πρόσθεσε: «Αρχίσαμε να βγαίνουμε και μετά από τρία χρόνια που είμασταν μαζί πήραμε την απόφαση να παντρευτούμε. Εγώ έκανα την πρόταση γάμου, αλλά μαζί το αποφασίσαμε. Τώρα έχουμε δύο αγόρια, έξι και πέντε ετών».

Ενώ κατέληξε: «Έκανα πρόταση γάμου ντυμένος ναύαρχος, είχα μια πρόχειρη στολή. Περίμενε η Ιωάννα σπίτι, πήγα στη γιαγιά της να πάρω την ευχή να την παντρευτώ».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved