Σάββας Πούμπουρας: Ταξίδεψε με την κόρη του στη Χίο - Η ροζ βαλίτσα της «τράβηξε» τα βλέμματα

Στη Χίο η οικογένεια Πούμπουρα- Θεοχαρίδη για καλοκαιρινές διακοπές.

Σάββας Πούμπουρας: Ταξίδεψε με την κόρη του στη Χίο - Η ροζ βαλίτσα της «τράβηξε» τα βλέμματα

Όσες και όσοι ακολουθούν αλλά και παρακολουθούν τον Σάββα Πούμπουρα στα social media γνωρίζουν τις δύο μεγάλες του αγάπες.

Την μαγειρική και την κόρη του. Λατρεύει να μαγειρεύει και κυρίως να αυτοσχεδιάζει, φτιάχνοντας από σάντουτις και παστίτσιο μέχρι μακαρονάδες και γλυκά.

Οι περισσότερες αναρτήσεις του στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram είναι βίντεο με φαγητά που δοκιμάζει με τον δικό του, ιδιαίτερο, τρόπο. Μερικές φορές έχει μαζί του ως βοηθό την κόρη του, Κύνθια.

Αυτή τη φορά, ανέβασε ένα story όπου μόλις έχει προσγειωθεί στον αερολιμένα της Χίου και «σέρνει» την κόρη του η οποία κάθεται πάνω στη ροζ βαλίτσα της.

«Μπάρμπα Όμηρε, ήρθα να μου τα πεις», γράφει o πρώην παρουσιαστής καθώς η Χίος θεωρείται η η γενέτειρα του αρχαίου ποιητή.

Ο μεγάλος επικός ποιητής της αρχαιότητας, δημιουργός της Ιλιάδας και της Οδύσσειας, συνδέεται με το νησί της Χίου με μια παράδοση που ξεκινά από τα βάθη των αρχαίων χρόνων. Εκεί γεννήθηκε και εξελίχθηκε ως ποιητής.

Βέβαια, αυτό δεν αποδεικνύεται ιστορικά με βεβαιότητα, καθώς ο ίδιος ποτέ δεν αναφέρθηκε άμεσα στο όνομα της πατρίδας του, πυροδοτώντας μια αιώνια διαμάχη για την καταγωγή του. Τόσο οι βιογράφοι του, όσο και όλοι οι συγγραφείς που ασχολήθηκαν με αυτόν στην πορεία των αιώνων δεν συμφωνούν μεταξύ τους για την πόλη καταγωγής του.

Τι ενώνει τις οικογένειες Πανταζή-Τσάκαλου και Πούμπουρα-Θεοχαρίδη

Η Κλέλια Πανταζή και ο Σάββας Πούμπουρας είναι καλοί φίλοι και περνούν συχνά χρόνο με τους συζύγους και τα παιδιά τους.

Η Κλέλια Πανταζή σε παλαιότερη συνέντευξή της στην πρωινή εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΙ, είχε μιλήσει για το «ειδύλλιο» του γιου της με την κόρη του Σάββα Πούμπουρα, Κύνθια:

«Χθες ήταν μαζί (τα παιδιά μας) και θα βρεθούμε και σήμερα, θα πάμε σε θεατρική παράσταση. Το προξενιό είχε γίνει από την κοιλιά δηλαδή κι εγώ και η Αρετή ήμασταν με τις κοιλιές και είπαμε εντάξει...όταν μάθαμε ότι είναι αγόρι κορίτσι, αυτά τα δύο κουμπώσανε είπαμε συμπεθέρα-συμπεθέρα».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved