Χριστίνα Μπόμπα: Τρία μαγικά χρόνια με τα 2 πιο μαγικά πλάσματα του κόσμου - Τις κόρες της

Η ανάρτηση για τα γενέθλια των διδύμων από την Άνδρο και οι φωτογραφίες από το ταξίδι τους.

Χριστίνα Μπόμπα: Τρία μαγικά χρόνια με τα 2 πιο μαγικά πλάσματα του κόσμου - Τις κόρες της

Μπορεί πάρτι να μην έκαναν (ακόμη) όμως ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα γιόρτασαν τα γενέθλια των κοριτσιών τους, παρέα με όλη την οικογένεια και φίλους τους. Βλέπετε ταξίδεψαν μέχρι την όμορφη Άνδρο και από το πλευρό τους δεν έλειπαν οι γιαγιάδες, Ματούλα και Γιώτα, καθώς επίσης και η θεία Κασσιανή.

Το σπιτικό υγιεινό παγωτό που φτιάχνει στο σπίτι της η Χριστίνα Μπόμπα με 3 υλικά

Φωτογραφίες φυσικά δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα που για ακόμη μια φορά έδειξε πόσο πολύτιμη είναι η βοήθεια των γιαγιάδων όταν υπάρχουν δύο παιδιά -κάτω των 5 ετών- στην οικογένεια.

Εκτός από αυτές τις φωτογραφίες όμως, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε και τούτη εδώ. Εικόνα που δείχνει τη δική της οικογένεια στην παραλία να σκάβει την άμμο. Με αυτή τη φωτογραφία ευχήθηκε δημόσια χρόνια πολλά στα κορίτσια της, Αριάνα και Φιλίππα.

xristina-mpompa-andros.jpg

instagram @chrismpo

«🎂 Γίνατε κιόλας 3! Τρία μαγικά χρόνια με τα 2 πιο μαγικά πλάσματα του κόσμου! Σας αγαπάμε όσο τίποτα! Χρόνια πολλά Φιλίππα & Αριανα! 🤍🤍 #happybirthday».

Οι μικρές μεγάλωσαν πολύ

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι αρκετά ενεργή στα social media και εκτός από τις καθημερινές αναρτήσεις που κάνει με τις δίδυμες κόρες της, κάθε τέλος του μήνα αναρτά φωτογραφίες από τις καλύτερες στιγμές που ζουν μαζί. Κάπως έτσι πέρασε ακόμη ένας χρόνος μαζί με τις κόρες της. Με πολλά παιχνίδια, βόλτες, ταξίδια, κολυμβητήριο και άλλες δραστηριότητες. Ακολουθούν μερικές από τις αγαπημένες μας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved