Νικολέττα Ράλλη: Απολαμβάνει τις διακοπές με την οικογένειά της στη Νάξο

Μαμά και κόρη είναι αχώριστες.

Νικολέττα Ράλλη: Απολαμβάνει τις διακοπές με την οικογένειά της στη Νάξο

Τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής της φαίνεται να διανύει η Νικολέττα Ράλλη μετά τη γέννηση της κόρης της. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει αυτές τις ημέρες τις διακοπές της στη Νάξο μαζί με τον σύζυγό της Μιχάλη Ανδρούτσο και την κορούλα τους, τη Σοφία.

Η Νικολέττα Ράλλη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα τόσο από το ταξίδι του προορισμού όσο και μερικές φωτογραφίες σε σταθερό post με τη μικρή της.

Όπως φαίνεται από τα story της πρώην παρουσιάστριας, η Σοφία απολαμβάνει το ταξίδι με το πλοίο αλλά και την αιώρα η οποία μάλλον βρίσκεται στο ξενοδοχείο.

Επιπλέον, στο carousel post που έκανε πριν δυο μέρες ανέβασε εννέα φωτογραφίες και εμείς θα πούμε πως οι αγαπημένες μας δεν ήταν εκείνες με τα τοπία ή τα λουλούδια, αλλά εκείνες που φαίνεται η Σοφία να απολαμβάνει τη θάλασσα και να εξερευνά το νησί.

Στην περιγραφή, η μαμά Νικολέττα για την πρώτη φωτογραφία της Σοφίας την χαρακτήρισε χαϊδευτικά «Γκόλφω» καθώς έχει απλώσει το χέρι της σε μία πηγή που έχει τρεχούμενο νερό, ενώ στο βιντεάκι όπου τρέχει με το κίτρινο μπουρνούζι-πετσέτα της στην αμμουδιά έγραψε «Happy feet».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved