Φαίη Σκορδά: Έστρωσε τραπέζι για πρωινό- Τα καλούδια που απόλαυσαν οι γιοι της

Ένα χορταστικό πρωινό απόλαυσαν τα παιδιά της Γιάννης και Δημήτρης.

Φαίη Σκορδά: Έστρωσε τραπέζι για πρωινό- Τα καλούδια που απόλαυσαν οι γιοι της

instagram @fayskorda

Η Φαίη Σκορδά έστρωσε τραπέζι και μαζί με τους γιους της απόλαυσε ένα νόστιμο πρωινό.

Θα αρχίσουμε από τα πρωτότυπα σουπλά που διάλεξε. Όπως μπορούμε να διακρίνουμε τα συγκεκριμένα σουπλά είναι από εκείνα που βοηθούν ένα παιδί να μάθει όσο τρώει ή παίζει. Πρόκειται για σουπλά που έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα και μόνος στόχος είναι να βοηθήσουν τα παιδιά να μάθουν πράγματα. Η Φαίη Σκορδά έχει σουπλά με τους χρόνους των ρημάτων, με τον χάρτη της Ευρώπης, με σχήματα και αριθμούς.

Φούστουρον: Το ποντιακό φαγητό που έφτιαξε η Φαίη Σκορδά για πρωινό

Εκτός από τα σουπλά της όμως, εντυπωσιάσουν και οι κούπες με τα πιάτα σε κίτρινο και γαλάζιο χρώμα.

«Αγόρια ❤️. Καλημέρα!» σχολίασε η παρουσιάστρια δείχνοντας μεταξύ άλλων και τα καλούδια που αγόρασε για να φάνε τα παιδιά της και τη ίδια. Όπως μπορείτε να διακρίνετε και εσείς υπάρχουν κουλούρια Θεσσαλονίκης, γάλα, τσουρέκι, μπριος με ζαμπόν και τυρί, μέλι και μερικά σφολιατοειδή και δημητριακά.

faih-skorda-proino.jpg

instagram @fayskorda

Φαίη Σκορδά: Δεν κάνει μόνο επιτυχημένα κέικ, κάνει και αποτυχημένα - Το fail όπως το δημοσίευσε

Η Φαίη Σκορδά τον Ιανουάριο είχε μιλήσει στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά-δες» για την μητρότητα και τη δεμένη σχέση που έχει με τα παιδιά της. Πρόκειται για μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της παρουσιάστριας καθώς επίσης και τις σπάνιες φορές που αναφέρθηκε στους γιους της. Η ίδια διατηρεί χαμηλό προφίλ σε ό,τι έχει να κάνει με τους γιους της και την προσωπική της ζωή στο διαδίκτυο και κρατά τον Γιάννη και τον Δημήτρη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τη ζωή της με τα δύο αγόρια, για τη μετάβαση που έκανε ο μεγάλος της γιος, Γιάννης, από το δημοτικό στο γυμνάσιο και αποκάλυψε πώς συμπεριφερόταν υπερβολικά όταν τα παιδιά της ήταν πολύ μικρά.

«Πάντα ήθελα παιδιά, η αλλαγή βέβαια όταν έρχεται το παιδί, πολλά συναισθήματα, έχει αγάπη, έχει μέσα αγωνία, ευθύνη αλλά είσαι γεμάτος. [...] Έχασα το παιδί για λίγο σε ένα ασανσέρ και με άκουσε όλο το μαγαζί, πέθανα και ξαναγύρισα. Και ακούγεται μία κυρία στον πάνω όροφο και μου λέει "εδώ είναι Φαίη μην ουρλιάζεις"».

Η Φαίη Σκορδά θέλει τα παιδιά της μεγαλώνοντας να νοιάζονται για τους γύρω τους. Η ίδια όπως, αποκάλυψε «διάβαζε» στα ρούχα τους πώς πέρασαν την ημέρα τους.

Όσο για το αν είναι αυστηρή η ίδια ή ο πρώην σύζυγός της, Γιώργος Λιάγκα, ανέφερε ότι δεν είναι αυστηροί ως γονείς.

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved