Καλομοίρα: Η κρυφή μαγειρική της εκπομπή - Η συνταγή που μοιράστηκε με το κοινό της

Είναι το «secret cooking show» της και φτιάχνει συνταγή της Martha Stewart.

Καλομοίρα: Η κρυφή μαγειρική της εκπομπή - Η συνταγή που μοιράστηκε με το κοινό της

Η Καλομοίρα λατρεύει τη μαγειρική. Αυτό είναι γνωστό μιας και αν την κάποιος την ακολουθεί τόσο στο Instagram όσο και το TikTok μπορεί να διαπιστώσει πόσο πολύ της αρέσει να ετοιμάζει φαγητά, σνακς και υγιεινά smoothies και γενικότερα υγιεινές συνταγές για την οικογένειά της και φυσικά τα τρία της παιδιά, Νίκο, Δημήτρη και Αναστασία.

Καλομοίρα: Η συνταγή της για cupcakes βανίλια με frosting είναι φανταστική

Στο πρώτο επεισόδιο του «secret cooking show» της ετοίμασε μια συνταγή της Martha Stewart. Της διάσημης τηλεπερσόνας, συγγραφέα και lifestyle guru, της πρώτης αυτοδημιούργητης δισεκατομμυριούχου που μπήκε στη λίστα του Forbes, μετά την ξαφνική επιτυχία, που γνώρισε η επιχείρησή της Martha Stewart Living Omnimedia.

Για την Καλομοίρα η Martha Steward όπως θα την ακούσετε να λέει και η ίδια είναι η βασίλισσα της μαγειρικής. Της αρέσουν πολύ οι συνταγές της και δεν λείπει κανένα μαγειρικό βιβλίο της από τη βιβλιοθήκη της.

Τα Sloppy Joes 🍔 της Καλομοίρας

Τα υλικά που θα χρειαστείτε για να τα φτιάξετε και εσείς είναι:

  • 1 κουταλιά της σούπας λάδι κανόλα
  • 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ½ πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 κοτσάνι σέλινου ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • χοντρό αλάτι και πιπέρι
  • 1 κιλό κιμά
  • 1 κούπα σάλτσα ντομάτας
  • ¼ σούπας σάλτσα Worcestershire
  • 4 ψωμάκια χάμπουργκερ φρυγανισμένα

Ο πρωινός χυμός που έκανε θεά την Καλομοίρα

Πώς θα τα φτιάξετε:

  • Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέστε το κρεμμύδι, την πιπεριά, το σέλινο και το σκόρδο. Αλατοπιπερώνουμε. Μαγειρέψτε, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά, για 5 με 7 λεπτά.
  • Προσθέστε κιμά στο τηγάνι. Μαγειρέψτε, σπάζοντας το κρέας με μια ξύλινη κουτάλα, μέχρι να μην είναι πλέον ροζ, για 6 έως 8 λεπτά.
  • Ανακατέψτε τη σάλτσα ντομάτας, το κέτσαπ και τη σάλτσα Worcestershire στο μείγμα στο τηγάνι. Σιγοβράζουμε μέχρι να φύγουν τα πολλά υγρά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, για 6 με 8 λεπτά.
  • Προσθέτουμε περισσότερο αλάτι και πιπέρι, όπως το προτιμάμε. Ρίχνουμε με κουτάλι το μείγμα στα ψωμάκια και σερβίρουμε αμέσως. Αν θέλουμε, προσθέτουμε πίκλες.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved