Μεγάλος Διαγωνισμός! Ένα δώρο για να κάνει ήρεμο ύπνο το μωρό σου (αλλά και εσύ)

Δύο τυχερές θα κερδίσουν από μια Owlet Smart Sock 3!

Μεγάλος Διαγωνισμός! Ένα δώρο για να κάνει ήρεμο ύπνο το μωρό σου (αλλά και εσύ)

Είσαι νέα μαμά και είσαι γεμάτη ερωτήσεις (και ανησυχίες). Τι θα φάει το μωρό; Πώς θα το αλλάξεις; Πώς θα κοιμηθεί; Εντάξει, μπορείς να παραδεχτείς ότι η τελευταία ερώτηση κρύβει και μια αγωνία για το πώς -και πότε- θα κοιμηθείς και εσύ. Γιατί αν το μωρό σου δεν κοιμάται, ήρεμα ή καθόλου, δεν θα κοιμηθείς ούτε και εσύ, σωστά; Όπως φυσικά, δεν μπορείς να πηγαίνεις κάθε τρεις και λίγο πάνω από την κούνια του για να βεβαιωθείς ότι ακούς την ανάσα του.

Μην ανησυχείς, γιατί είμαστε εδώ για εσένα και σου κάνουμε ένα δώρο που θα κάνει το μωρό σου και εσένα να απολαύσετε χαρούμενες στιγμές, χωρίς ανησυχίες και άγρυπνες νύχτες. Μιλάμε για τη μοναδική Owlet Smart Sock 3, την έξυπνη κάλτσα για μωρά 0-18 μηνών, η οποία παρακολουθεί τον καρδιακό παλμό και το επίπεδο οξυγόνου του μωρού σου. Μάλιστα, μπορείς να παρακολουθήσεις όλες τις μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο μέσα από την εφαρμογή Owlet για κινητά.

owletsmart-2.jpg

Γιατί, όμως, να θέλεις την Owlet Smart Sock 3, δεδομένου ότι υπάρχουν τόσα προϊόντα στην αγορά; Γιατί με μια παραδοσιακή συσκευή παρακολούθησης μωρών, μπορείς να δεις το μωρό σου σε πραγματικό χρόνο, ωστόσο δεν σε ειδοποιεί αν κάτι δεν πάει καλά. Αντίθετα, με τη συσκευή Owlet Smart Sock 3 και παρακολουθώντας τον καρδιακό παλμό και το επίπεδο οξυγόνου του, έχεις πλήρη εικόνα ότι το μωρό σου είναι καλά! Για να μην αναφέρουμε ότι είναι η μόνη έξυπνη συσκευή, η οποία χρησιμοποιεί αποδεδειγμένη τεχνολογία για να σε ειδοποιεί εάν ο καρδιακός παλμός ή το επίπεδο οξυγόνου του μωρού σου υπερβαίνει ένα προκαθορισμένο όριο.

Αν θέλεις, λοιπόν, να χαρίσεις έναν ήρεμο ύπνο στο μωρό σου (και σε εσένα), το μόνο που μένει να κάνεις, είναι να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό μας στο Instagram!

https://www.instagram.com/p/C836BmLo2wW/

Πιο αναλυτικά, ο διαγωνισμός μας θα διαρκέσει από την 1η έως και τις 8 Ιουλίου και, για να λάβεις μέρος, τα βήματα είναι πολύ απλά. Σε αυτό το διάστημα, θα κάνεις follow τον λογαριασμό του Mothersblog.gr και του Owlet Greece & Cyprus στο Instagram και tag δύο φίλες σου στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση. Ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι εσύ μία από τις δύο τυχερές του διαγωνισμού, που θα κερδίσουν από μια Owlet Smart Sock 3, σε χρώμα Original Mint, αξίας 399€, για μωρά 0-18 μηνών, η οποία περιλαμβάνει και σταθμό φόρτισης.

owlet-smart-3.jpg

Οι μέρες περνάνε, οπότε μην χάνεις άλλο χρόνο. Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις αυτό το ξεχωριστό δώρο της Owlet! Δεν θέλεις και εσύ να είσαι ήσυχη ότι το μωρό σου κοιμάται ήρεμα;

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved