Χριστίνα Μπόμπα: Το οικογενειακό ταξίδι στη Νάξο, τα γενέθλιά της και οι στιγμές με τις δίδυμες

Η Χριστίνα Μπόμπα έγινε 36 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Νάξο.

Χριστίνα Μπόμπα: Το οικογενειακό ταξίδι στη Νάξο, τα γενέθλιά της και οι στιγμές με τις δίδυμες

Μπορεί φέτος το ζευγάρι να γιόρτασε τα τρίτα γενέθλια των διδύμων του στην Αθήνα και όχι σε κάποιο νησί όπως συνήθιζε, όμως γιόρτασε τα γενέθλια της Χριστίνας Μπόμπα στη Νάξο με φίλους και γνωστούς.

Χριστίνα Μπόμπα: Τρία μαγικά χρόνια με τα 2 πιο μαγικά πλάσματα του κόσμου - Τις κόρες της

Στη Νάξο ταξίδεψαν το Σαββατοκύριακο η Χριστίνα Μπόμπα, ο Σάκης Τανιμανίδης και οι κόρες τους Φιλίππα και Αριάνα. Σχετικά εν πλω στιγμιότυπα δημοσίευσαν και οι δύο δείχνοντας πώς μοιάζει επάνω στο πλοίο το ταξίδι με δυο παιδιά κάτω των 5 ετών.

Όπως βλέπετε το ταξίδι τους τα είχε όλα: βόλτες στο κατάστρωμα και ανάγνωση παραμυθιών και από τους δύο γονείς ταυτόχρονα.

Οι μέρες με τις δίδυμες στη Νάξο

Το Σαββατοκύριακό τους ήταν γεμάτο και απολαυστικό. Η Χριστίνα Μπόμπα εκμεταλλεύτηκε το πρωινό ξύπνημα και την παρέα των φίλων της (που θα μπορούσαν να της κρατήσουν τα παιδιά) και ακολούθησε τη ρουτίνα γυμναστικής της, τρέχοντας στην παραλία μαζί με τον σύζυγό της.

naxos-genethlia-mpompa-(3).jpg

Αργότερα δημοσίευσε φωτογραφίες από την ζωή με τα παιδιά στο ταξίδι. Στο αυτοκίνητο ακούνε παιδική μουσική, απολαμβάνουν ηλιοβασιλέματα αγκαλιά και χορεύουν στα σοκάκια της Νάξου.

Τα γενέθλια της Χριστίνας Μπόμπα

Η ομορφότερη ανάρτηση όμως, ήταν άλλη. Ένα βίντεο που δημοσίευσαν από κοινού Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα. Βίντεο που δείχνει τις δίδυμες, Αριάνα και Φιλίππα να κρατούν από ένα κομμάτι γλυκό (γαλακτομπούρεκο) στα χέρια με ένα κερί και με τη βοήθεια του μπαμπά να καθοδηγούνται προς τη μαμά, κάνοντάς της «έκπληξη».

Χριστίνα Μπόμπα: Οι κόρες της φτιάχνουν smoothie με μπανάνα

https://www.instagram.com/reel/C82X4WSqdZV/

«Χρόνια μου πολλά 🤍 με την πιο ωραία τούρτα (…γαλακτομπούρεκο) του κόσμου! Η ευτυχία μου να γιορτάζω με αγαπημένα πρόσωπα, γιατί στο τέλος της ημέρας αυτό έχει σημασία! Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές και την αγάπη! I ❤️ u ! #birthdaygirl».

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved