Στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας Μπάσκετ Καλομοίρα και Μαριέττα Χρουσαλά (εικόνες)

Η φωτογραφία δίπλα στον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτη Γιαννάκη.

Στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας Μπάσκετ Καλομοίρα και Μαριέττα Χρουσαλά (εικόνες)

Η «επίσημη αγαπημένη» του ελληνικού αθλητισμού ξεκίνησε χθες (Τετάρτη 3 Ιουλίου) το ταξίδι της στο Προολυμπιακό τουρνουά στο ΣΕΦ με την πρώτη της νίκη επί της Δομινικανής Δημοκρατίας. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη οδεύει προς το 2/2 στο γκρουπ και στοχεύει την κατάκτηση του εισιτηρίου για το Παρίσι.

Όλη η Ελλάδα χειροκρότησε την Εθνική Ελλάδας Μπάσκετ και ανάμεσα στους διάσημους Έλληνες που βρέθηκαν στο ΣΕΦ και είδαν τον αγώνα από κοντά ήταν και οι οικογένειες της Μαριέττας Χρουσαλά και της Καλομοίρας.

Καλομοίρα: Στο Λας Βέγκας με την οικογένειά της - Εκπληκτική εμπειρία, φανταστικές φώτο

Οι πολύ καλές φίλες και κουμπάρες, φόρεσαν ίδια μπλουζάκια με τον αριθμό 34 και στήριξαν μαζί με τους συζύγους τους μερικούς από τους κορυφαίους παίχτες όπως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον Νικ Καλάθη και τον Ντίνο Μήτογλου ενώ με ένα πλατύ χαμόγελο πόζαραν όλοι μαζί δίπλα από τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτη Γιαννάκη.

Η φιλία που έγινε κουμπαριά

Η Καλομοίρα, εκτός από φίλη της Μαριέττας είναι και κουμπάρα, καθώς η Μαριέττα είναι η νονά της κόρης της, Αναστασίας. Κάθε φορά που η Καλομοίρα και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης, βρίσκονται στην Ελλάδα δεν γίνεται να μην συναντηθούν με την Μαριέττα Χρουσαλά και τον σύζυγό της Λέων Πατίτσα.

Μαριέττα Χρουσαλά: Όπως δεν την έχετε ξαναδεί – Τραγούδησε Taylor Swift σε παιδικό πάρτι

«Κουμπάρα μου, είσαι η καλύτερη κουμπάρα που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς! Σε αγαπώ τόσο πολύ! Ευχαριστώ και τον Leon που δημιουργήσατε τόσες όμορφες στιγμές για όλους μας.. Αναμνήσεις που θα θυμόμαστε για πάντα! Τα κατάφερες Βασίλισσα του Καΐρου! Χρόνια πολλά όμορφη!», είχε γράψει πριν από περίπου ένα χρόνο στα social media η Καλομοίρα με αφορμή τα γενέθλια της κουμπάρας και φίλης της, Μαριέττας.

Ακολουθούν μερικά κοινά τους στιγμιότυπα.

Μαριέττα Χρουσαλά: Στο κρεβάτι με τον μικρό της γιο - Η φωτογραφία που ανέβασε

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved