Κατερίνα Παπουτσάκη: Το Instagram της είναι «γεμάτο» με φώτο των γιων της

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές εξορμήσεις από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Το Instagram της είναι «γεμάτο» με φώτο των γιων της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη απολαμβάνει το καλοκαίρι με τα δύο μικρά της αντράκια. Μάλιστα, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος το πέρασε στο Αγκίστρι.

Ανάρτησε στο Instagram δύο carousel post που μοιάζουν με μίνι φωτογραφικά άλμπουμ από την καλοκαιρινή τους απόδραση στο νησί του Αργοσαρωνικού.

Μερικές από τις φωτογραφίες της ανάρτησης:

Επιστρέφοντας στην Αθήνα και όντας αρκετά ενεργή στα social media, κρατά τους σχεδόν 340 χιλιάδες ακόλουθούς της ενημερωμένους για την καθημερινότητά της, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών και επαγγελματικών της δραστηριοτήτων.

Με βόλτες σε πισίνες της πρωτεύουσας, με βόλτες σε πάρκα, με θερινό κινηματογράφο στο ίδρυμα Σταύρο Νιάρχο αλλά και με πολλές αγκαλιές περνά το καλοκαίρι της η πολυτάλαντη ηθοποιός.

Όλες αυτές οι φωτογραφίες πλαισιώνουν και «χρωματίζουν» με ζωηρά χρώματα το Instagram της Κατερίνας Παπουτσάκη!

«Προσπαθώ πάρα πολύ να είμαι παρούσα»

Όσον αφορά στη μητρότητα, η ηθοποιός είχε δηλώσει στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη: «Προσπαθώ πάρα πολύ να είμαι παρούσα για να είμαι με τα παιδιά που περνάνε μία δύσκολη ιστορία στη μετά φάση του χωρισμού. Προσπαθώ να είμαι εκεί, αφουγκράζομαι τις ανάγκες. Όταν όμως κάποια πράγματα δεν μπορούν να συμβούν, πρέπει να ξέρουν ότι αυτό είναι η ζωή της μαμάς, δηλαδή χρειάζεται να πάω στη δουλειά, χρειάζεται να πάω στο θέατρο».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved