Ο Πάρης είναι ο mini me του Δημήτρη Αλεξάνδρου και αυτές οι φώτο το αποδεικνύουν

Ο Πάρης έχει δύο γονείς που τον λατρεύουν.

Μαργαρίτα Νικολάου
Ο Πάρης είναι ο mini me του Δημήτρη Αλεξάνδρου και αυτές οι φώτο το αποδεικνύουν

Η Ιωάννα Τούνη μπορεί να κάνει καθημερινά αναρτήσεις που αφορούν σε εμπορικές συνεργασίες όμως, αναρτά και φωτογραφίες του μικρού Πάρη, γιου που έχει αποκτήσει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Στα νέα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στο Instagram, διαπιστώσαμε πόσο πολύ μοιάζει ο Πάρης στον μπαμπά του.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Πάρης, ο νοικοκύρης» - Νέα στιγμιότυπα με τον γιο του

Μπορεί αυτό να το έχουμε πει και στο παρελθόν βλέποντας τούτη εδώ την παιδική φωτογραφία του Δημήτρη Αλεξάνδρου, όμως όσο περνάει ο καιρός και όσο μεγαλώνει ο Πάρης, τόσο τελικά διαπιστώνουμε ότι μοιάζει -και μάλιστα πολύ- στον μπαμπά του.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η φωτογραφία από την παιδική του ηλικία και η ομοιότητα με τον γιο του

alexandrou.jpg

Ο μικρός είναι αξιολάτρευτος, ανεξάρτητος και με αυτοπεποίθηση. Χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν και που οι γονείς του έχουν φροντίσει να ενισχύσουν μέσα από τη θετική και μοντέρνα γονεϊκότητα που εφαρμόζουν.

Ιωάννα Τούνη - Ακολουθεί τη μοντέρνα γονεϊκότητα και αυτοί είναι μερικοί από τους κανόνες της

Όλα όσα του μαθαίνει ο μπαμπάς του, Δημήτρης

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν διδάσκει στον Πάρη μόνο πώς να σουτάρει μια μπάλα ή πώς να κρατά ένα βιβλίο. Σίγουρα και αυτές είναι στιγμές μάθησης όμως, διδάσκει πολλά περισσότερα στον γιο του μέσα από τον τρόπο που συμπεριφέρεται ο ίδιος στο σπίτι.

https://www.instagram.com/reel/C5lMIrroYo7/

Πώς να αγαπά με ανιδιοτέλεια

Το πιο σημαντικό πράγμα που του διδάσκει είναι η άνευ όρων αγάπη. Του δείχνει μέσα από μικρές καθημερινές στιγμές πώς να εκτιμά την οικογένειά του και πώς είναι στην πραγματικότητα η αγάπη. Ο τρόπος που οι γονείς του φροντίζουν ο ένας τον άλλο και οι δύο μαζί τον ίδιο τον Πάρη.

Να μη φοβάται να κάνει λάθη

Καθώς ο Πάρης μεγαλώνει κάνει λάθη και σίγουρα θα κάνει και άλλα λάθη, ωστόσο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι εκεί για να του δείξει ότι τα λάθη επιτρέπονται.

https://www.instagram.com/reel/C4VyI7KocW9/

Να σέβεται ανθρώπους και ζώα

Ο Πάρης από αρκετά μικρή ηλικία έχει μάθει την αξία της καλοσύνης και του σεβασμού. Όπως έχουμε αναφέρει σε αυτό έχουν βοηθήσει όχι μόνο οι φίλοι της οικογένειάς τους αλλά και τα δύο κατοικίδια σκυλιά που έχουν, Love και Zeus.

https://www.instagram.com/reel/C30GY-9IzF5/
DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved