Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ανάρτηση με το λάχανο μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε για δεύτερη φορά μαμά και έχει αρχίσει ήδη τους θηλασμούς. 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς το πρωί της Τρίτης 2 Ιουλίου έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της

Ο δεύτερος γιος της παρουσιάστριας γεννήθηκε με βάρος 2.860 γραμμάρια μέσω καισαρικής τομής. Να σας θυμίσουμε πως με καισαρική τομή είχε γεννήσει και τον γιο της, Βλάσση.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία του συζύγου της με τον γιο τους

Μητέρα και μωρό χαίρουν άκρας υγείας και ήδη βρίσκονται στο σπίτι προσπαθώντας να προσαρμοστούν στη νέα τους καθημερινότητα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει κάνει ακόμη καμία ανάρτηση για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, όμως μέσα από ένα insta story έδειξε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Η ζωή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου τελευταία - Η ανάρτησή της

Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Όσες γυναίκες έχουν γεννήσει και έχουν θηλάσει, μόλις είδαν το insta story της παρουσιάστριας κατάλαβαν ότι προσπαθεί να ανακουφίσει το στήθος της. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κρατούσε στα χέρια της δυο φύλλα λάχανο, μεγάλα σε μέγεθος. Αυτό μαζί με το emoji της "τρέλας" μαρτυρούν πόνο, πρήξιμο και ίσως πέτρωμα του στήθους.

Τα φύλλα του λάχανου συστήνονται για την αντιμετώπιση του πετρώματος. Μεταξύ των θηλασμών μια μητέρα μπορεί να εφαρμόζει στο στήθος της κρύα επιθέματα έτσι ώστε να προλάβει το πέτρωμα.

Τα φύλλα περιέχουν ουσίες που βοηθούν να φύγει γρήγορα το πέτρωμα. Αν, λοιπόν, μια γυναίκα βάλει στο στήθος της δροσερά φύλλα λάχανου μερικές φορές την ημέρα (έτσι ώστε με το σχήμα τους να καλύπτουν όλη την πονεμένη επιφάνεια) και τα αντικαθιστά με φρέσκα μόλις τα πρώτα ζεσταθούν, το πέτρωμα θα υποχωρήσει σημαντικά.

Το βράδυ ακολούθησε ακόμη μια ανάρτηση που έδειχνε το θήλαστρο.

Ο θηλασμός δεν ήταν εύκολος ούτε στον πρώτο της γιο

Σε ένα q&a που είχε κάνει την περίοδο που είχε σπάσει το πόδι της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει την περίοδο που θήλαζε τον Βλάσση. Τότε είχε γράψει:

«Χρειάζεται επιμονή, υπομονή και θέληση. Όχι δεν ήταν καθόλου εύκολο στην περίπτωση μου γιατί το γάλα μου άργησε να κατέβει αλλά πάντοτε σκεφτόμουν ότι είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορούσα να προσφέρει στο παιδί μου, όσο για όσο μπορέσω»

Fashionista από κούνια ο γιος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - Η νέα φώτο του Βλάσση

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved