Θάνος Κιούσης; Δείτε πώς υποδέχτηκε τη σύζυγο και το παιδί του στο αεροδρόμιο

Η αντίδραση της Ιωάννας Γραμματικού ήταν όλα τα λεφτά.

Θάνος Κιούσης; Δείτε πώς υποδέχτηκε τη σύζυγο και το παιδί του στο αεροδρόμιο

Ο Θάνος Κιούσης δεν ξεχνά την περσόνα του Τόνι Σφήνου, ούτε όταν είναι με την οικογένειά του.

Η σύζυγός του μαζί με τον ένα γιο τους, Ιωάννα Γραμματικού, έλειπε εκτός Αθηνών και επέστρεψε το Σάββατο. Ο Θάνος Κιούσης την περίμενε στο αεροδρόμιο μαζί με παρέα!

Όταν όμως η ηθοποιός είδε το πλακάτ που κρατούσε ο άντρας της, τον αγνόησε και προχώρησε μπροστά. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από αυτό που έγραφε το πλακάτ.

Το πλακάτ έγραφε: «Καλώς μας ήρθες μαμά, μετά από 4 χρόνια φυλακή!».

Στη λεζάντα του βίντεο, το οποίο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο παρουσιαστής έγραψε: «Άφιξη παραλαβή τιμώμενου προσώπου στο ΕλΒενιζελ. Διάχυτη η συγκίνηση και η αμηχανία αλλά το τρακ δεν άφησε τα συναισθήματα να φανούν στον φακό. Εμφανώς και ο κόσμος έζησε αυτήν την χαράν για το σμίξιμο δύο αθώων ανθρώπων. Ήταν αθώα. Εγώ το έκλεψα το αστείο»

https://www.instagram.com/reel/C9C7RK2IJb4/

Eνώ στο Tik Tok σημείωσε: «Άφιξη-παραλαβή»

Η Ιωάννα Γραμματικού είδε το πλακάτ και τον κοίταξε με ένα βλέμμα όλο νόημα καθώς συνέχισε να προχωρά προς την έξοδο με τον γιο τους. Ο Θάνος Κιούσης την ακολουθούσε από πίσω φωνάζοντας το όνομά της, έχοντας πνιγεί από τα γέλια.

Μάλιστα, το βίντεο στο TikTok, σημείωσε πάνω από μισό εκατομμύριο προβολές σε μια μέρα!

Η φωτογραφία από την πρώτη φορά που γνωρίστηκε με τη σύζυγό του

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, ο Θάνος Κιούσης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία με τη σύζυγό του, Ιωάννα Γραμματικού και στον απρόσμενο τρόπο με τον οποίο της έκανε πρόταση γάμου.

«Γνώρισα τη σύζυγό μου σε μια παράσταση πριν πολλά χρόνια. Άδειασε η πίστα και ανέβηκε, τέλειωσε το κομμάτι και γυρνώντας πίσω να συνεννοηθώ με τους μουσικούς τι θα παίξουμε, γυρνάω και την βλέπω μπροστά μου. Το πιο όμορφο στην ιστορία είναι ότι τη βλέπω, κάνω δυο βήματα, της πιάνω το χέρι και εκείνη την ώρα έβγαλαν μια φωτογραφία οι φίλοι της. Έχουμε ακόμη αυτή τη φωτογραφία από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε. Φαινόταν ότι μου άρεσε, άρχισα να χορεύω, να φλερτάρω, είχε ανέβει μια όμορφη κοπέλα πάνω στη σκηνή. Μου άρεσε πολύ, ήταν μια μαγική στιγμή. Αρχίσαμε να βγαίνουμε και την τρίτη μέρα μου ζήτησε να παντρευτούμε», είπε χαριτολογώντας.

Και πρόσθεσε: «Αρχίσαμε να βγαίνουμε και μετά από τρία χρόνια που είμασταν μαζί πήραμε την απόφαση να παντρευτούμε. Εγώ έκανα την πρόταση γάμου, αλλά μαζί το αποφασίσαμε. Τώρα έχουμε δύο αγόρια, έξι και πέντε ετών».

Ενώ κατέληξε: «Έκανα πρόταση γάμου ντυμένος ναύαρχος, είχα μια πρόχειρη στολή. Περίμενε η Ιωάννα σπίτι, πήγα στη γιαγιά της να πάρω την ευχή να την παντρευτώ».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved