Διασκεδαστικές και απίθανες στιγμές στο νησί για τις δίδυμες των Μπόμπα-Τανιμανίδη

Οι μικρές απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Διασκεδαστικές και απίθανες στιγμές στο νησί για τις δίδυμες των Μπόμπα-Τανιμανίδη

Instagram@chrismpo

Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα, που λέει και ο Νίκος Καρβέλας στο τραγούδι που συνοδεύει κάθε καλοκαιρινή μας ανάμνηση. Αυτό το τραγούδι θα μπορούσε να είναι και το soundtrack των στιγμών που περνούν οι δίδυμες, Αριάνα και Φιλίππα στη Νάξο.

Χριστίνα Μπόμπα: Το οικογενειακό ταξίδι στη Νάξο, τα γενέθλιά της και οι στιγμές με τις δίδυμες

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης εδώ και μερικές εβδομάδες βρίσκονται στη Νάξο και συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Όπως είχαμε γράψει και πριν λίγες μέρες, το πρόγραμμά τους είναι non-stop. Οι μικρές έχουν ενέργεια και καθημερινά εκτός από μπάνιο στη θάλασσα κάνουν και άλλα πράγματα.

Χριστίνα Μπόμπα: Η καλύτερη στιγμή στη θάλασσα με τις κόρες της είναι αυτή – Φώτο από την παραλία

Η μαμά τους πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες τους δείχνοντας νέα στιγμιότυπα από το νησί.

«Με τις κολλητές μου», σχολίασε δημοσιεύοντας αυτά τα στιγμιότυπα που δείχνουν την Αριάνα να κάνει πατίνι και τη Φιλίππα να παίζει με τα παιχνίδια της: μια σκούπα και ένα καροτσάκι λαϊκής.

Στη συνέχει ακολούθησαν αυτές οι φωτογραφίες που δείχνουν τη Φιλίππα να έχει αφήσει στην άκρη τα παιχνίδια της και να κρατά στα χέρια δυο μικρά καλάθια γεμάτα με ζαρζαβατικά.

kalokairines-diakopes-filippa-ariana-naxos-(5).jpg

instagram @chrismpo

«Εντάξει μαζέψαμε στα καλάθια μας όλα τα ζαρζαβατικά», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα δείχνοντας τα καλάθια γεμάτα με ντομάτες, κολοκυθάκια με μελιτζάνες.

kalokairines-diakopes-filippa-ariana-naxos-(4).jpg

instagram @chrismpo

Κάπως έτσι μοιάζει η ζωή στο νησί και καταλαβαίνουμε απόλυτα γιατί έχουν μείνει τόσες μέρες εκεί. Τα κορίτσια έχουν γεμάτο πρόγραμμα και διασκεδάζουν όσο τίποτε άλλο. Άλλωστε με αυτό δεν έχουν να κάνουν οι διακοπές; Με τις όμορφες αναμνήσεις και οι δίδυμες σίγουρα θα έχουν και από τις φετινές τους διακοπές στη Νάξο, όμορφες αναμνήσεις.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved