Νάντια Μπουλέ: Η φώτο στην πραγματική όαση της Αθήνας με την κόρη της

Μια βόλτα κρατώντας από το χέρι την κόρη της έκανε η Νάντια Μπουλέ.

Νάντια Μπουλέ: Η φώτο στην πραγματική όαση της Αθήνας με την κόρη της

instagram @nadiaboule

Το απόγευμα της Τετάρτη η Νάντια Μπουλέ δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά από το χέρι την κόρη της και να κάνουν βόλτα στον Βοτανικό Κήπο Χαϊδαρίου. «Μια πραγματική όαση στην Αθήνα», όπως σχολίασε και η Νάντια Μπουλέ στην ανάρτηση που έκανε.

Η Νάντια Μπουλέ έφτιαξε το πιο νόστιμο παγωτό ξυλάκι με ροδάκινα

Μαμά και κόρη περπατούν και απολαμβάνουν τη βόλτα τους στον μεγαλύτερο βοτανικό κήπο (Διομήδειο Βοτανικό Κήπο) ολόκληρης της Ανατολικής Μεσογείου.

nantia-mpoule-kori.jpg

instagram @nadiaboule

Εκτός από αυτό το insta story όμως, η Νάντια Μπουλέ δημοσίευσε και άλλες φωτογραφίες, δείχνοντας τους γονείς-ακολούθους της πως υπάρχουν όμορφοι τρόποι να περάσουν ξεχωριστά το καλοκαίρι, ακόμη και αν μένουν στην Αθήνα.

Νάντια Μπουλέ: Με την κόρη της στην παιδική χαρά

«Καλοκαίρι στην Αθήνα 🍃»

Η Νάντια Μπουλέ, δεν κάνει τίποτα άλλο από το να δημιουργεί όμορφες αναμνήσεις με τη μικρή Σεμέλη. Όπως έχει αναφέρει πολλάκις σε συνεντεύξεις της, η μητρότητα υπήρξε δώρο για εκείνη.

«Ήμουν πολύ χαλαρή πριν το παιδί, προφανώς επειδή δεν είχα ιδέα και δεν είχα την εμπειρία. Και όταν ήρθε η κόρη μου, έπαθα μεγάλο έρωτα και μεγάλο σοκ. Γατί δεν ήθελα να την αφήνω καθόλου. Ήθελα να μη φεύγω από το σπίτι».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved