Δούκισσα Νομικού: Οι φώτο της μαρτυρούν ότι περνά ένα ονειρικό καλοκαίρι με τα παιδιά της

Μέχρι στιγμής το καλοκαίρι της είναι γεμάτο με παγωτά, αλμύρα και αγκαλιές από τα παιδιά της.

Δούκισσα Νομικού: Οι φώτο της μαρτυρούν ότι περνά ένα ονειρικό καλοκαίρι με τα παιδιά της

instagram @dutchesss_

Η Δούκισσα Νομικού είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Σάββα και την Αναστασία. Το μοντέλο και παρουσιάστρια, που αναρτά σπάνια φωτογραφίες με τα παιδιά της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους σπάνια στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και έδειξε τι κάνουν μαζί.

Δούκισσα Νομικού: Σάββας και Αναστασία φτιάχνουν σπιτικά υγιεινά παγωτά και δείχνουν τη συνταγή

«Εικόνες που με μάγεψαν τελευταία ❤️», έγραψε στη λεζάντα μερικών φωτογραφιών που δείχνουν ότι μέχρι στιγμής το καλοκαίρι της είναι γεμάτο με παγωτά, αλμύρα, σαπουνόφουσκες και αγκαλιές με τα παιδιά της.

Εκτός από αυτές τις φωτογραφίες όμως, έκανε και ένα insta story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Φωτογραφία που δείχνει ένα χαλαρό της απόγευμα. Τι κάνουν; Μαμά και κόρη διαβάζουν βιβλίο και ο Σάββας μαζεύει κάρτες.

doukissa-nomikou-paidia.jpg

instagram @dutchesss

Με τα παιδιά της μιλά για τα πάντα

Η Δούκισσα Νομικού σπάνια μιλά για την οικογένειά της και οι συνεντεύξεις της είναι λιγοστές. Σε μία από αυτές τις σπάνιες εξομολογήσεις, πριν από περίπου δύο χρόνια είχε μιλήσει για τη μητρότητα και για τα παιδιά της, Σάββα και Αναστασία. (Συνέντευξη στην εφημερίδα, RealLife και τη δημοσιογράφο, Κορύνα Μανταγάρη).

Δούκισσα Νομικού: Η καστανόξανθη κόρη της ποζάρει στην αυλή του σπιτιού κρατώντας μια ανθοδέσμη

«Με τα παιδιά μιλάω για τα πάντα. Δεν τους έχω μιλήσει ποτέ μωρουδίστικα. Τα αντιμετωπίζω ως έξυπνα όντα, λέγοντας τους πάντα και μόνο αλήθειες χωρίς βέβαια να τους χαλάω τη μαγεία της αθωότητα και της ξεγνοιασιάς. Πιστεύω ότι ως γονείς έχουμε την ευθύνη, την υποχρέωση, να μιλάμε ειλικρινά με τα παιδιά μας, να μην κρυβόμαστε και να μην του κρύβουμε την αλήθεια, ώστε να γίνονται ολοκληρωμένες προσωπικότητες, με κριτική ικανότητα και άποψη. Ειδικά σήμερα, ζώντας σε ένα περιβάλλον με τις δυσκολίες και τις καθημερινές προκλήσεις σε πολλά πεδία, οφείλουμε να θωρακίζουμε τα παιδιά μας, εφοδιάζοντας με αξίες, με τη δύναμη του καλού, το θετικού, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να ονειρεύονται με αισιοδοξία, για έναν κόσμο ουσιαστικό, ελεύθερο, ανθρώπινό».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved