Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στα μουσικά βραβεία MAD VMAS με τις κόρες της

Τα φετινά βραβεία ήταν ξεχωριστά για την παρουσιάστρια, μιας και βρέθηκε εκεί μαζί με τις δύο της κόρες, τη Μαίρη και τη Νάγια.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στα μουσικά βραβεία MAD VMAS με τις κόρες της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Παλαιού Φαλήρου, με αφορμή την απονομή των Mad Video Music Awards 2024. Εντυπωσίασε τόσο με το μαύρο μάξι φόρεμα της με ασημένιες λεπτομέρειες, όσο και με το καλοκαιρινό beauty look της.

Mαζί της είχε τις κόρες της Νάγια και Μαίρη. Μάλιστα, η περήφανη μαμά μοιράστηκε ένα story με τα κορίτσια της στο backstage των βραβείων, γράφοντας: «Νew Girls On The Block».

Mία ακόμη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους σχεδόν 765 χιλιάδες ακόλουθούς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ήταν με τις κόρες της να κοιτούν τη σκηνή των Μad VMAS.

Ανάμεσα στις Ελληνίδες celebrities και στα πρόσωπα που απένειμαν βραβεία στους νικητές της βραδιάς ήταν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Happy Day» βράβευσε την Ελένη Φουρέιρα ως «Best Performer».

«What a night ❤️ Πρώτη φορά στα MadVMA με τις κόρες μου!», έγραψε στην περιγραφή του carousel post που ανέβασε με στιγμιότυπα της χθεσινής βραδιάς.

https://www.instagram.com/p/C8bb5rZsr19/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved