Ο γιος του John Legend είναι 6 χρονών και δεν έχει φάει ακόμα λαχανικά

Bigstock

«Είναι έξι ετών, σχεδόν. Έφαγε κατά λάθος λίγο μπρόκολο σε ένα τηγανητό ρύζι και άρχισε να κλαίει», εξομολογήθηκε η Chrissy Teigen.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης της διάσημης εκπομπής «Jimmy Kimmel Live!», η Chrissy Teigen παραδέχτηκε ότι ο 6χρονος γιος της Miles φαίνεται να αρνείται να φάει λαχανικά. Και οι απανταχού γονείς αναστέναξαν, γνέφοντας καταφατικά το κεφάλι, δείχνοντας απόλυτη κατανόηση.

Η Chrissy Teigen εμφανίστηκε μαζί με τον διάσημο σεφ David Chang για να προωθήσουν το επόμενο βιβλίο μαγειρικής που ετοιμάζουν. Ο σύζυγος της Chrissy, John Legend, βρισκόταν στο ακροατήριο μαζί με τη μεγαλύτερη κόρη τους, την 7χρονη Luna.

Όταν ο παρουσιαστής Jimmy Kimmel ρώτησε τη μαμά Chrissy, η οποία έχει πέντε παιδιά εάν τα παιδιά της είναι picky eaters, εκείνη απάντησε:

«Λοιπόν, η κόρη μου και ο John είναι εδώ, είναι στην πρώτη σειρά», είπε περήφανα. «Η Luna είναι καταπληκτική, τρώει απ' όλα ακόμα και σαλάτες και λαχανικά. Αλλά ο μικρότερος αδελφός της, ο Miles δεν έχει δοκιμάσει ακόμα ούτε μισό λαχανικό», παραδέχτηκε, ενώ συνέχισε: «Είναι έξι ετών, σχεδόν. Έφαγε κατά λάθος λίγο μπρόκολο σε ένα τηγανητό ρύζι και άρχισε να κλαίει»

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής παραδέχτηκε ότι η 9χρονη κόρη του Jane είναι επίσης επιλεκτική, τρώει με το ζόρι φρούτακαι πρόσθεσε: «Με το ζόρι την πείθουμε να φάει οτιδήποτε. Αλλά ακούγοντας ότι και εσείς δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, με κάνει να νιώθω καλύτερα»

Στην προσπάθειά της να κάνει τον γιο της, Miles, να δοκιμάσει μερικά λαχανικά, η Chrissy Teigen μοιράστηκε πως κάποτε είχε παρακολουθήσει ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα παιδιά που είναι επιλεκτικά με το φαγητό τους και οι ειδικοί είχαν υπογραμμίσει πως αυτό συμβαίνει καθώς είναι το μόνο πράγμα για το οποίο μπορούν να έχουν πραγματικά τον έλεγχο στη νηπιακή ηλικία.

«Είναι τόσο αστείο που λένε ότι τα παιδιά δεν έχουν κανέναν έλεγχο σε τίποτα, αλλά φαίνεται να έχουν τον έλεγχο σε κάθε πτυχή, σε κάθε λεπτό της ζωής μας», συμπλήρωσε ο Jimmy Kimmel.

Πολλοί γονείς θα ταυτιστούν με την Teigen, ειδικά αν έχετε ποτέ παρακαλέσει το παιδί σας να δοκιμάσει ένα φρούτο ή κάποιο λαχανικό.

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved