Χριστίνα Μπόμπα: Οι ιδανικές διακοπές στη Νάξο με τα κορίτσια της

Περνούν υπέροχα για ακόμη μια χρονιά.

Χριστίνα Μπόμπα: Οι ιδανικές διακοπές στη Νάξο με τα κορίτσια της

Στην Νάξο βρίσκονται από τα τέλη Ιουνίου Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης. Μετά τον εορτασμό των διδύμων, το ζευγάρι έφηγε από την Αθήνα και ταξίδεψε μέχρι την όμορφη Νάξο για να γιορτάσει τα γενέθλια της Χριστίνας όπου και έμεινε μαζί με τα παιδιά για να περάσει ένα μέρος των διακοπών του.

Οι αναρτήσεις από τη non stop καθημερινότητα με τις δίδυμες

Οι δίδυμες στη Νάξο περνούν υπέροχα. Το είχαμε γράψει άλλωστε και πριν μερικές μέρες που η Χριστίνα Μπόμπα είχε αναρτήσει φωτογραφίες από στιγμές που περνούν στο κυκλαδίτικο νησί.

mpompa-me-kores.jpg

Χριστίνα Μπόμπα: Οι αναρτήσεις από τη non stop καθημερινότητα με τις δίδυμες ακόμη και στις διακοπές

Μέσα από τις φωτογραφίες της η Χριστίνα Μπόμπα κατάφερε να μας μεταφέρει ένα πράγμα: ότι η Νάξος είναι το νησί που πρέπει να βρίσκεται πρώτο στη λίστα των γονιών για οικογενειακές διακοπές. Έχει αμμουδερές, πεντακάθαρες και ρηχές παραλίες, έχει πληθώρα καταλυμάτων για να διαλέξει κανείς αυτό που του ταιριάζει καλύτερα και αρκετά πράγματα για να δει κανείς ή για να απασχολήσει τα παιδιά του όταν δεν βρίσκεται στην παραλία για μπάνιο.

Χριστίνα Μπόμπα: Οι αναρτήσεις από τη non stop καθημερινότητα με τις δίδυμες ακόμη και στις διακοπές

Με τι κάνουν βόλτα οι δίδυμες στη Νάξο

Η Αριάνα και η Φιλίππα δεν αποχωρίζονται τα πατίνια τους στη Νάξο. Φέτος η μαμά δεν τις έχει στο καρότσι, ούτε στην αγκαλιά της. Το φετινό καλοκαίρι είναι γεμάτο με πολύ περπάτημα, αρκετές δραστηριότητες και βόλτες με τα πατίνια τους.

Τα απογεύματά τους είναι γεμάτα με πατίνι. Τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από τις τελευταίες της αναρτήσεις που δείχνουν τη Φιλίππα και την Αριάνα να φορούν τα προστατευτικά τους κράνη και να παίζουν με τα πατίνια τους, όσο η μαμά Χριστίνα τις κυνηγά από πίσω.

Στη Νάξο με τα παιδιά - Πού να πάω

Αν έχετε κλείσει από νωρίς τα ακτοπλοϊκά σας (τελευταία στιγμή δεν αξίζει μιας και οι τιμές έχουν φτάσει στα ύψη) ή έχετε προγραμματίσει να ταξιδέψετε στη Νάξο με την οικογένειά σας μην παραλείψετε να πάτε στο νησάκι των Παλατιών, την Πορτάρα, τη μαρμάρινη πύλη που βρίσκεται σε ναό που είναι αφιερωμένος στον Απόλλωνα και την Παλιά χώρα.

mpompa-tanimanidis.jpg

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε και το Αρχαιολογικό Μουσείο, να δείτε από κοντά παλιά ευρήματα και κυκλαδικά ειδώλια και φυσικά να επισκεφθείτε τις παραλίες με τα κρυστάλλινα και πεντακάθαρα νερά. Εκεί τα παιδιά σας θα μπορέσουν να παίξουν με ασφάλεια, να φτιάξουν κάστρα στην άμμο, να παίξουν με τα κουβαδάκια τους, να δουν ψαράκια να κολυμπούν μέσα στο νερό και να μαζέψουν κοχύλια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved