Γιώργος Λιανός: Η φώτο με τις κόρες του στη Σύμη και η βουτιά του γιου του

Μια υπέροχη φωτογραφία δημοσίευσε ο Γιώργος Λιανός με τις κόρες του Βαλέρια και Αρυάνα.

Γιώργος Λιανός: Η φώτο με τις κόρες του στη Σύμη και η βουτιά του γιου του

instagram @giorgoslianoss

Στη Σύμη βρέθηκε ο Γιώργος Λιανός πριν μερικές μέρες. Από το πλευρό του δεν έλειπαν οι κόρες του Αρυάνα και Βαλέρια, καθώς επίσης και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Φωτογραφία τους δημοσίευσε ο ίδιος ο παρουσιαστής του Surviror και ραδιοφωνικός παραγωγός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

lianos-kores-simi.jpg

instagram @giorgoslianoss

Στη Σύμη όμως δεν είχε μόνο τα κορίτσια του. Στο πλευρό του ήταν και τα αγόρια του. Αυτό μαρτυρά η φωτογραφία που δείχνει τον έναν από τους δύο γιους του να κάνει βουτιά από το σκάφος.

gios-lianou-voutia.jpg

instagram @giorgoslianoss

Ο Γιώργος Λιανός είναι ένας περήφανος μπαμπάς τεσσάρων παιδιών: της Αρυάνας, του Ιάσονα και του Κωνσταντίνου, παιδιά που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Ανθή και την Βαλέρια-Ασημούλα, που απέκτησε με τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα.

Είναι αρκετά ενεργός στα social media και συχνά βλέπουμε φωτογραφίες από την καθημερινότητά του και φυσικά στιγμιότυπα με τα παιδιά του. Πρόσφατα είχε αναρτήσει απόσπασμα που έδειχνε την μεγάλη του κόρη να παίζει ποδόσφαιρο. Για το ποδοσφαιρικό ταλέντο της Αρυάνας, είχαμε γράψει και στο παρελθόν. Δείτε στο link που ακολουθεί φωτογραφίες και βίντεο.

Γιώργος Λιανός: Καμαρώνει για την μεγάλη του κόρη και τις ποδοσφαιρικές της ικανότητες (εικόνα)

Αρκετά συχνά κάνει αναρτήσει και με τη Βαλέρια. Τη μικρότερή του κόρη. Εκείνη «κλέβει» όλες τις εντυπώσεις στον λογαριασμό του και όχι άδικα.

valeria-kori-lianou.jpg

instagram @giorgoslianoss

Λιγότερο συχνά κάνει αναρτήσεις με τους γιους του. Τελευταία φορά που δημοσίευσε φωτογραφία του ενός από τους δύο ήταν τον Δεκέμβριο του 2023.

https://www.instagram.com/p/C1L5tYVCch2/

Γιώργος Λιάγκας: Για σκι στον Παρνασσό - Η φωτογραφία με τον γιο του

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved