Ταινίες που μπορείτε να δείτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας

Αστείες και συγκινητικές που κάθε μαμά πρέπει να βάλει στη λίστα της. 

Ταινίες που μπορείτε να δείτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας
Bigstock

Η εγκυμοσύνη είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για τις γυναίκες, και το μόνο που μπορούν να σκεφτούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι το μωρό τους και πώς θα περάσουν γρήγορα οι μέρες μέχρι να γεννηθεί.

5 ταινίες που υμνούν τη μητρότητα

Είτε μετράτε μέρες αντίστροφα, είτε μήνες, παρακάτω ετοιμάσαμε μια λίστα με ταινίες που πρέπει να παρακολουθήσετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας. Θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε ακόμη περισσότερο αυτό το ταξίδι και να ταυτιστείτε, με καταστάσεις.

Αντί να πάρετε τους δρόμους με αυτή τη ζέστη, σας προτείνουμε να ξεκουραστείτε (κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, χρειάζεστε ξεκούραση όσο το δυνατόν περισσότερο), να διαλέξετε μία από τις παρακάτω ταινίες, να τοποθετήσετε στο τραπεζάκι δίπλα σας ή το κομοδίνο αγαπημένα σνακ, φρούτα ή δροσιστικά ροφήματα και να απολαύσετε την ταινία που θα επιλέξετε.

Saturday night ταινίες για όλη την οικογένεια

9 μήνες

Η ταινία «9 μήνες» με πρωταγωνιστές τους Hugh Grant και Julianne Moore, είναι μια ταινία που πρέπει να δείτε. Πρόκειται επίσης για μια ρομαντική κομεντί του 1995 όπου ένα ζευγάρι στο τέλος συνειδητοποιεί ότι ο ερχομός ενός μωρού τελικά δεν θα φέρει την συντέλεια του κόσμου.

Μη σπρώχνεις, έρχομαι (Due Date)

Ο Peter Highman (Robert Downey Jr.) θα γίνει μπαμπάς σε πέντε ημέρες για πρώτη φορά. Προσπαθεί να προλάβει την πτήση για το σπίτι ώστε να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του αλλά τη χάνει εξαιτίας του Ζακ Γαλιφιανάκη.

Τζούνιορ (Junior)

Αν ψάχνετε για μια ταινία με θέμα την εγκυμοσύνη, τότε το «Junior» θα πρέπει μπει στη λίστα σας.

Ο μπαμπάς τη νύφης 2

Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Steve Martin επικεντρώνεται στα μέσα και έξω και γενικότερα τα σκαμπανεβάσματα μιας εγκυμοσύνης. Μήνυμα της ταινίας; Μια οικογένεια να είναι ενωμένη ακόμη και στις δύσκολες στιγμές.

Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος

Το «Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος» είναι μια ρομαντική κομεντί με ένα all-star καστ, το οποίο περιλαμβάνει την Jennifer Lopez και την Cameron Diaz. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα γυναικών, τις οποίες ξεπερνούν εξ ολοκλήρου οι ορμόνες της εγκυμοσύνης και τα συμπτώματα με έναν ξεκαρδιστικό τρόπο.

Κοίτα ποιος μιλάει

Για το τέλος κρατήσαμε την καλύτερη ταινία. Η Mollie (Kirstie Alley) είναι μια λογίστρια που αναγκάζεται να φέρει στον κόσμο το μωρό της, αφού ο παντρεμένος φίλος της την παρατάει για μια άλλη γυναίκα. Η ταινία δείχνει το ταξίδι της Μόλι, καθώς προσπαθεί να βρει μια σωστή πατρική φιγούρα για τον γιο της Μάικι. Η Μόλι ερωτεύεται τον Τζέιμς (Τζον Τραβόλτα) έναν οδηγό ταξί που θα γίνει ο άνδρας της ζωής της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved