Ιωάννα Μαλέσκου: Η κόρη της προσπαθεί να της «κλέψει» το πότο

Το αξιολάτρευτο καλοκαιρινό διαδικτυακό άλμπουμ με αμέτρητα στιγμιότυπα μαμάς-κόρης.

Ιωάννα Μαλέσκου: Η κόρη της προσπαθεί να της «κλέψει» το πότο

Instagram/ @imaleskou

Τις καλοκαιρινές της διακοπές έχει ξεκινήσει η οικογένεια Μαλέσκου-Δανιά με την κόρη τους.

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το καλοκαίρι μαζί με το «αυτοκολλητάκι» της. «Αυτοκολλητάκι» αποκαλεί την κόρη της. Μέσα από τα stories αλλά και τα posts που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καταλαβαίνουμε πόσο μεγάλη αδυναμία της έχει. Με άλλα λόγια, μαμά και κόρη είναι αχώριστες.

«Να θέλω να σου δείξω όλο τον κόσμο… και όλος ο κόσμος μου, να είσαι εσύ.
Πού να σου εξηγώ… #αυτοκολλητακι μου. A day to remember κλπ κλπ», έγραψε στην περιγραφή του carousel post που μοιράστηκε με τους 271 χιλιάδες ακόλουθούς της.

Το μήνυμα προς τους haters

«Το αγαπημένο μου κομμάτι, με εσένα κυκλοφορεί σε εκτέλεση Mw(r)aki. Ααστεία (κρύα) για όσους ξέρουν να εκτιμούν τον αυτοσχεδιασμό (μου). Οι υπόλοιποι παρακαλώ μη με ακολουθείτε! Θα υποφέρετε. Εγώ δεν αλλάζω. Ούτε η θερμοκρασία του χιούμορ μου. Αυτά».

Η παρουσιάστρια με το έξυπνο και καυστικό χιούμορ έκανε ένα λογοπαίγνιο με το τραγούδι που έπαιζε στο background της ιστορίας «Mwaki» του music artist Hang Mos και την λέξη «μωράκι» γραμμένη στα greeklish (mwraki).

Το μήνυμα προς τους haters ήταν απλό και ξεκάθαρο.

Η κόρη της προσπάθησε να της «κλέψει» το ποτό

Πέρα από τις αγκαλιές, από ό,τι φαίνεται η μικρή είναι αρκετά δραστήρια. Ίσως, λοιπόν, το πορτοκαλί χρώμα του Αperol να κέντρισε το ενδιαφέρον της μικρής και να ήθελε κάπως να το «κλέψει» για να παίξει.

«Reality: Το μπακστέι το καλό (το λέω έτσι γιατί κανονικά «μένει πίσω» δε φαίνεται)», έγραψε στο story.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved