Σάκης Ρουβάς: Φωτογραφίες και βίντεο από το σκάφος με τα παιδιά του

Καλοκαίρι για πάντα για τον Σάκη Ρουβά και την οικογένειά του.

Σάκης Ρουβάς: Φωτογραφίες και βίντεο από το σκάφος με τα παιδιά του

instagram @sakisrouvas

Αρκετοί διάσημοι γονείς κάνουν τις διακοπές τους και απολαμβάνουν τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού πριν επιστρέψουν στην καθημερινότητα, τη ρουτίνα τους και γενικότερα το πρόγραμμα που έχουν με το που ανοίγουν τα σχολεία των παιδιών τους.

Σάκης Ρουβάς: Οικογενειακές διακοπές - Η φώτο με την Κάτια και οι αναρτήσεις της Αναστασίας

Ανάμεσα σε αυτούς τους διάσημους γονείς και ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη. Το διάσημο ζευγάρι κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή και αποφεύγει να κάνει αναρτήσεις με τα παιδιά του. Πιο ενεργός ο Σάκης Ρουβάς και λιγότερο έως καθόλου ενεργή τα τελευταία 2 (περίπου) η Κάτια Ζυγούλη που έχει πάψει να κάνει δημοσιεύσεις στον λογαριασμό της.

Τελευταία φορά που δημοσίευσε φωτογραφία της ήταν τον Απρίλιο του 2022.

Σάκης Ρουβάς: Οι αναρτήσεις της 15χρονης κόρης του, Αναστασίας στην παραλία και τον ιππικό όμιλο

Το καλοκαίρι τους

Το καλοκαίρι τους έχει αλμύρα, θάλασσα και πολλές βουτιές. Τουλάχιστον αυτό δείχνει το βίντεο που δημοσίευσε ο διάσημος τραγουδιστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tiktok.

«Διασκεδάζοντας με τα παιδιά μου», έγραψε δείχνοντάς μας τη βουτιά που έκανε παρέα με την μικρότερη κόρη του, Αριάδνη και τον γιο του, Αλέξανδρο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύει βίντεο με βουτιές από το σκάφος του ο Σάκης Ρουβάς. Να σας θυμίσουμε τη βουτιά που είχε κάνει ξημερώματα πριν μερικά χρόνια;

https://www.instagram.com/p/CDiysIxBAT7/

Η αγάπη του Σάκη Ρουβά για τη θάλασσα και το ψαροντούφεκο είναι γνωστή, με τον τραγουδιστή να το έχει δείξει πολλές φορές αυτό μέσα από αναρτήσεις του.

https://www.instagram.com/p/CDeMo9aB5Ha/

«Αυτή είναι η μαγεία της φύσης. Οι ήχοι της. Τα χρώματα της. Η γαλήνη της.», είχε σχολιάσει δημοσιεύοντας αυτό το πρωινό βίντεο από το σκάφος του.

Σε ένα άλλο ο τραγουδιστής τραγουδά «I'm sailing», δείχνοντας ακόμη μια φορά την αγάπη του.

Οι αναρτήσεις από το σκάφος τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο παρελθόν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν κάνει αναρτήσεις από το σκάφος τους. Με αυτό καταφέρνουν να κάνουν διακοπές σε όποιο νησί θέλουν, διατηρώντας την ιδιωτικότητά τους.

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω οι φετινές καλοκαιρινές αναρτήσεις είναι λιγοστές, γι' αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε τις αναρτήσεις που έχουν κάνει τα προηγούμενα χρόνια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved