Μπόμπα-Τανιμανίδης: Οι τελευταίες στιγμές στην Νάξο με τις δίδυμες- Η μαγευτική φώτο

Η Χριστίνα Μπόμπα απαθανάτισε τον μπαμπά Σάκη με τις δίδυμες στην παραλία καθώς ο ήλιος έδυε.

Μπόμπα-Τανιμανίδης: Οι τελευταίες στιγμές στην Νάξο με τις δίδυμες- Η μαγευτική φώτο

instagram @chrismpo

Μπορεί οι οικογενειακές διακοπές για την οικογένεια Τανιμανίδη- Μπόμπα να τελείωσαν καθώς ο μπαμπάς Σάκης ξεκινά γυρίσματα για τη νέα ταξιδιωτική του εκπομπή που θα συμπαρουσιάζει με τον Γιώργο Μαυρίδη, αλλά η Χριστίνα Μπόμπα έκανε το πιο γλυκό «κλείσιμο».

Μετά τον εορτασμό των διδύμων, Φιλίππα και Αριάνα, το ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι την όμορφη Νάξο για να γιορτάσει τα γενέθλια της Χριστίνας όπου και έμεινε μαζί με τα παιδιά για να περάσει ένα μέρος των διακοπών του.

Η Χριστίνα Μπόμπα κατά τη διάρκεια των διακοπών της δε σταμάτησε λεπτό να δημοσιεύει στιγμιότυπα από τις δίδυμες κόρες της αλλά και από τον τον σύζυγό της.

Η τρυφερή φωτογραφία του Σάκη με τις κόρες του

Το αποχαιρετιστήριο carousel post που ανάρτησε η influencer και επιχειρηματίας ήταν με δέκα συνολικά φωτογραφίες αλλά εμείς ξεχωρίσαμε την αγαπημένη μας:

O μπαμπάς Σάκης να παίζει με την Αριάνα και την Φιλίππα στην άκρη της θάλασσας καθώς ο ήλιος έδυε.

Η Χριστίνα Μπόμπα έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Σήμερα είναι η τελευταία μας μέρα στη Νάξο (…για φέτος τουλάχιστον) Ήταν ένας μαγικός Ιούλιος ! Που κάπως τον απολαύσαμε λίγο παραπάνω μιας και τον Αύγουστο θα αποχωριστούμε τον μπαμπά της οικογένειάς μας για αρκετό καιρό. July fav moments»

https://www.instagram.com/p/C-IqXAQKF6i/

Νάξος: O ιδανικός προορισμός για οικογένειες

H Νάξος προσφέρει πληθώρα δραστηριοτήτων και αξιοθέατων που ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους. Έχει απέραντες αμμώδεις παραλίες όπως η Αγία Άννα και η Πλάκα για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού μια και τα νερά είναι ρηχά και ασφαλή.

Μη ξεχάσετε να επισκεφθείτε τον αρχαίο ιερό του Απόλλωνα με την εντυπωσιακή Πορτάρα αλλά και το Κάστρο της Χώρας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved