5 ελληνίδες celebrities που έγιναν μαμάδες το καλοκαίρι του 2024

Πέντε ελληνίδες celebrities που παιρνούν το καλοκαίρι αγκαλιά με τα νεογέννητα μωράκια τους.

5 ελληνίδες celebrities που έγιναν μαμάδες το καλοκαίρι του 2024

instagram @vicky_kavoura, @dannygiannakopoulou, @konstantinaspyropoulou

Το καλοκαίρι του 2024 έφερε χαρά σε αρκετές ελληνίδες celebrities , καθώς έγιναν για πρώτη ή δεύτερη φορά μανούλες. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκονται γνωστές ηθοποιοί, αλλά και τραγουδίστριες. Όλες τους μοιράστηκαν τη χαρά τους με το κοινό μέσω των social media.

Το καλοκαίρι του 2024 αποτέλεσε μια ξεχωριστή περίοδο στη ζωή τους, καθώς συνδύασαν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις με τις πρώτες εμπειρίες της μητρότητας, ενώ παράλληλα δέχθηκαν αμέτρητες ευχές από τους θαυμαστές τους.

1. Ντάνη Γιαννακοπούλου

Η ηθοποιός έγινε μητέρα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Μοιράστηκε τη χαρά της με τους θαυμαστές της μέσω των social media, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις πρώτες της στιγμές με την κόρη της, αλλά και τις πρώτες οικογενειακές διακοπές.

https://www.instagram.com/p/C6vuYrANCg4/
https://www.instagram.com/p/C9j5DVWA7o6/

2. Βίκυ Κάβουρα

Η Βίκυ Κάβουρα είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Στις 30 Μαΐου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

https://www.instagram.com/p/C7o8XJzBbZX/

3. Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η γνωστή παρουσιάστρια γέννησε στις 2 Ιουλίου ένα αγοράκι, που θα πάρει το όνομα Βασίλης. Είναι ο δεύτερος της γιος, αφού ο πρώτος, ο Βλάσσης, ήρθε στη ζωή πριν 1,5 χρόνο (3 Ιανουαρίου 2023).

https://www.instagram.com/p/CsOh6RfIt0x/

4. Βασιλική Τρουφάκου

Η ηθοποιός, Βασιλική Τρουφάκου, έγινε για πρώτη φορά μαμά στις 27 Μαΐου. Μάλιστα, δημοσίευσε στιγμιότυπα με εκείνη στο δωμάτιο του μαιευτηρίου κρατώντας στην αγκαλιά της το μικροσκοπικό της αγοράκι.

https://www.instagram.com/p/C7cNIKztbmt/
https://www.instagram.com/p/C7j-K7XNcqC/

5. Έλενα Τσαγκρινού

Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο τον καρπό του ερωτά της με τον DJ Stephan, που θα πάρει το όνομα Ηρακλής και το ανακοίνωσε μέσω Instagram το μεσημέρι της Παρασκευής 09 Αυγούστου.

https://www.instagram.com/p/C-cdtTzi3uG/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved