Γιώργος Παπαγεωργίου: Οι τρυφερές φωτογραφίες αγκαλιά με την κόρη του

Μία εκ αυτών  είναι από τις πρώτες τους καλοκαιρινές διακοπές.

Γιώργος Παπαγεωργίου: Οι τρυφερές φωτογραφίες αγκαλιά με την κόρη του
Instagram @ giorgospapageorgiouofficial

Για τον Γιώργο Παπαγεωργίου και τη Δανάη Μιχαλάκη το φετινό καλοκαίρι είναι το πρώτο τους ως γονείς αφού μόλις τον περασμένο Νοέμβριο γεννήθηκε η κόρη τους.

Γιώργος Παπαγεωργίου: Η συγκινητική ανάρτηση με τη Δανάη Μιχαλάκη στο δωμάτιο τοκετού

Το ζευγάρι έχει παρουσία στα social με τον ηθοποιό να κάνει πιο λίγες αναρτήσεις με την μοναχοκόρη του.

Η πιο πρόσφατη είναι από τις διακοπές τους στη Σύρο τον περασμένο Ιούλιο. Στη φωτογραφία ο Γιώργος Παπαγεωργίου κρατά στην αγκαλιά την κόρη του κοιτάζοντας το ηλιοβασίλεμα.

https://www.instagram.com/p/C9urZ5ZIIV8/

Η δεύτερη που ξεχωρίσαμε είναι από την απόδρασή τους στην εξοχή τον Μάιο του 2024 όπου πάλι την έχει στην αγκαλιά του με μάρσιπο.

giorgospapageorgiouofficial-me-kori.jpg

Instagram @ giorgospapageorgiouofficial

Γιώργος Παπαγεωργίου: Αγκαλιά με την 8 μηνών κόρη του σε παραλία της Σύρου

Τέλος, η τρίτη φωτογραφία μπαμπά - κόρης ( πάντα αγκαλιά) είναι στην παραλία της Θεσσαλονίκης και την ανάρτηση είχε κάνει η Δανάη Μιχαλάκη.

https://www.instagram.com/p/C4sQ09LKL7B/

«Ήθελα πολύ να γίνω πατέρας»

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Summer's Cool» μίλησε μεταξύ άλλων για την πατρότητα αλλά και για το άγχος όσον αφορά την κόρη του.

«Ήθελα πολύ να γίνω πατέρας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω κάνει κοριτσάκι. Είμαι αγχωμένος για το πώς θα μπορέσω να προστατεύσω την κόρη μου στην εποχή μας, θέλω να έχει μια καλύτερη τύχη ( …).

https://www.instagram.com/p/B-1mvYZpOE_/

Στην ερώτηση κατά πόσο ο ερχομός του παιδιού επηρέασε τη σχέση με τη σύζυγό του, ο ηθοποιός είπε: «Εμάς μπορώ να σου πω ότι δεν μας επηρέασε η γέννηση του παιδιού σε κάτι αρνητικό, ίσα ίσα. Της κάνω εκπλήξεις, της γράφω τραγούδια, βγαίνουμε έξω για ραντεβού, προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι κάναμε ως ζευγάρι και νομίζω ότι κάπως έτσι διατηρείται η φρεσκάδα, το χιούμορ, ο αλληλοσεβασμός και η αγάπη μέσα σε ένα ζευγάρι. Κάποια στιγμή θέλουμε πολύ να συνεργαστούμε με την σύζυγό μου, αλλά δεν έχει έρθει ακόμα η κατάλληλη τηλεοπτική πρόταση».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved