Γιώργος Αγγελόπουλος: Φόρεσε σωσίβιο στη μπέμπα του και οδήγησαν μαζί το ταχύπλοο

Μια τρυφερή ανάρτηση από τον Γιώργο Αγγελόπουλο aka Ντάνο του Survivor.

«Στα χεράκια σου σπάω
Κάνε ό, τι θέλεις εγώ θα ‘μαι εδώ
Δίπλα σου ξαγρυπνάω
Στο πρώτο κλάμα σου θα σκοτωθώ
Πολεμάς τον αέρα
Τώρα που αρχίζεις αρχίζω κι εγώ
Ένα βήμα τη μέρα
Μη σταματήσεις πριν βρεις ουρανό
Έλα μόνο να γελάς
Έλα μη σταματάς
Έλα να με φιλάς
Έλα εμείς για μας…

#fatherdaughter ❤️».

Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Το βίντεο με τα πρώτα βήματα της κόρης τους στην παραλία

Με τους στίχους από το τραγούδι του Μίλτου Πασχαλίδη, «Μόνο να γελάς», συνόδευσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος τη φωτογραφία που δείχνουν την μικρή του κόρη να βρίσκεται στο πλευρό του όσο ο ίδιος κρατά το τιμόνι του ταχύπλοου.

Αυτό είναι το πρώτο καλοκαίρι που περνούν οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση μαζί με την κόρη τους και τα οικογενειακά στιγμιότυπα από το αυτό το πρώτο καλοκαίρι είναι πολλά. Και οι δύο δείχνουν πόσο όμορφα περνούν και πώς ο μπαμπάς Γιώργος, θέλει η κόρη του να μάθει να αγαπά τη θάλασσα όσο και εκείνος.

Δήμητρα Βαμβακούση: Το μητρικό γάλα που αποθηκεύει και ο θηλασμός στη ζωή της

instagram @dimitravmk

«Η μεγαλύτερη νίκη της ζωής μου είναι η κόρη μου!».

Πριν λίγους μήνες ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μίλησε στον Τάσο Ιορδανίδη και την εκπομπή «Μπαμπά-δες» για την κόρη του και το πόσο έχει αλλάξει τη ζωή του ο ερχομός της.

«Η μεγαλύτερη νίκη της ζωής μου είναι η κόρη μου. Κάθε φορά που την κρατάω νιώθω ότι είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχω καταφέρει και με αξίωσε ο Θεός να κάνω. Η μεγαλύτερη ήττα, είναι ότι δεν την έκανα νωρίτερα, για να το ζήσω και ενδεχομένως να ερχόταν κι άλλο παιδάκι. Δεν ξέρω, δεν βιάζομαι. Όσο υπάρχει το παιδί εγώ δεν κουράζομαι, δεν νυστάζω το ίδιο, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Είναι κολλημένη στο μυαλό μου όλη μέρα και όλη νύχτα», είπε και συνέχισε.

Δήμητρα Βαμβακούση: Θηλάζει την τριών εβδομάδων κόρη της (στιγμιότυπα)

«Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που αισθάνομαι για την κόρη μου. Εύχομαι να είμαι γερή κι εγώ για να της σταθώ. Κάθε μέρα με κάνει να σκέφτομαι την επόμενη ή την προηγούμενη μέρα για άλλον λόγο».

Δείτε το στιγμιότυπο παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved