Ρούλα Ρέβη: To καλοκαίρι στην Τήνο με την οικογένειά της μέσα από 20 φωτογραφίες

Η γνωστή φωτογράφος δημοσίευσε στιγμιότυπα από τις οικογενειακές διακοπές στην Τήνο.

Ρούλα Ρέβη: To καλοκαίρι στην Τήνο με την οικογένειά της μέσα από 20 φωτογραφίες
instagram @roula.revi

Η Ρούλα Ρέβη με τον Αποστόλη Τότσικα και τα παιδιά τους, απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην αγαπημένη τους Τήνο, λίγο πριν επιστρέψουν στην Αθήνα.

Ρέβη-Τότσικας: Το οικογενειακό φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι στην Αφρική

Είχε προηγηθεί το ταξίδι τους στην Αφρική που για την φωτογράφο ήταν ξεχωριστό από πολλές απόψεις.

Ρούλα Ρέβη - Μαγεύουν οι φωτογραφίες της από το ταξίδι στην Τανζανία

Έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της:

«Πολύ έχω ταξιδέψει, δεν είχα αγγίξει την Αφρική ίσως επειδή μέσα μου ήξερα πως όλα θα αλλαξουν, μερικές φορές αποφεύγουμε την μεγάλη αλλαγή και άλλες φορές εκείνη έρχεται τη στιγμή που είναι η ώρα της…
Ο Ελπις είναι η @wheeling2help υπάρχει μια φανταστική και αληθινή ιστορία πίσω απο αυτό το άτομο και όλη τη φάση … δεν ρώτησα πολλά , μου είπε η ζωη σου θα είναι πριν και μετά την Αφρική , θα χωρίζεται πια σε 2 κόσμους 2 ζωές. Περίμενα το μεγάλο μάθημα και το πήρα , ω ναι το πήρα , και το αποδέχτηκα πρώτη φορά χωρίς να αντισταθώ όπως τις προηγούμενες που η ζωη μου έδινε μαθήματα και εγω της πήγαινα κόντρα! Το ταξίδι θα σας το εξηγήσω λέω να κάνουμε ένα ωραίο live επειδή με ρωτάτε παρα πολλά πράγματα . Αλλά να το κάνουμε σωστά με εκείνους που πρέπει να σας τα πουν καλύτερα απο εμένα . Προς το παρόν θέλω να ξέρετε πως εγω ακριβώς τουρίστρια δεν μπορώ να ξαναγίνω . Επειδή στο χωριό στο gongo τα χέρια δεν άπλωναν για να ζητήσουν αλλά μόνο για να αγκαλιάσουν και όταν παρακάλεσα να δώσω κάτι η σοφή φίλη και αρχηγός μας @eirini.tenta και υπέροχη δασκάλα , μου είπε να μην το κάνω γιατί αυτό που χρειάζεται να δώσω το έχω ήδη προσφέρει με την αγκαλιά μου, είχε τόσο δικιο . Μετά όταν κινήθηκα στα πιο τουριστικά μέρη είδα την γνώριμη εικόνα της άλλης ζωής αυτής που ζούμε όλοι μας , με τα χρήματα με την τρελή κατανάλωση με την κουτοπονηριά αλλά τίποτα δεν μου το χάλασε , αυτο που έζησα και τώρα βλέπω στις φωτό και κλαίω απο Χαρα που το έκανα και που θα το ξανακάνω σίγουρα. Θέλω πολύ να πω πως πρώτα αυτό το ταξίδι το έκανα για να «σωθώ» απο τους φόβους μου για τα παιδιά μου και έτσι έγινε , έγινε αυτόματα μόλις έφτασα εκεί αλλά δεν ήμουν μόνη ! Είμασταν μια ομάδα που βρεθήκαμε για πρώτη φορά και τώρα λατρεύουμε ο ένας τον άλλον .. γιατί πάντα θα κοιταζόμαστε και το βλέμμα μας θα έχει αυτή τη γλυκιά σκόνη , την πορτοκαλενια αύρα της Αφρικής και του χωριού στην τανζανια. Άνθρωποι που μπορεί να προσπερνούσαμε ο ένας τον άλλον στην καθημερινότητα αλλά εκεί είδαμε πως όλοι είμαστε ένα!
Τέλος θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά μου , απο τότε που γεννήθηκαν και μου το είχαν αποδείξει πως δεν πρέπει να φοβάμαι μέχρι αυτό το ταξίδι που με πήραν απο το χέρι και το ζήσαμε».

Οι διακοπές στην Τήνο

Το ζευγάρι αποχαιρετά το καλοκαίρι χαλαρώνοντας στην Τήνο, όπου ως γνωστόν διατηρεί εξοχική κατοικία.

Κάθε χρόνο το επισκέπτεται με τα παιδιά του όσο πιο συχνά μπορεί.

Πριν με μερικές ημέρες η Ρούλα Ρέβη ανέβασε πολλές φωτογραφίες από την παραμονή τους στο νησί και αποτυπώνουν τις όμορφες στιγμές των καλοκαιρινών τους διακοπών.

«Καλοκαιρινά μπερδέματα …. @apostolis_totsikas_official #mysummers», ήταν το σχόλιο στη λεζάντα των φωτογραφιών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved