Ελίνα Παπίλα: Η συγκινητική ανάρτηση-«Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι τα social media είναι ψεύτικα»

«Μου αρέσει να μοιράζομαι όμορφες & χαρούμενες στιγμές αλλά αυτή είναι η αλήθεια».

Ελίνα Παπίλα: Η συγκινητική ανάρτηση-«Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι τα social media είναι ψεύτικα»

instagram @elinapapila

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, Ελίνα Παπίλα, κατάγεται από τη Χαλκίδα και είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Κελαϊδίτη. Μαζί έχουν αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά, τα οποία και υπερλατρεύει.

Πολλές φορές, μοιράζεται με τους 100 χιλιάδες ακόλουθούς της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, δείχνοντας είτε την κόρη της Σοφία, είτε τον γιο της Δημήτρη, είτε τη μικρότερη κόρη της που ήρθε στον κόσμο τον Οκτώβριο του 2020. Εκτός από φωτογραφίες όμως, η ραδιοφωνική παραγωγός δημιουργεί και χιουμοριστικά βίντεο TikTok με τα παιδιά της.

https://www.instagram.com/reel/C-KOlAMIIYK/

Τούτη, όμως, τη φορά ανάρτησε ένα carousel post που θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει ως self-love letter.

«Είναι πολύ όμορφο που επικοινωνούμε εδώ και ξέρω ότι όλοι μας σε έναν βαθμό επηρεαζόμαστε από εκείνους που ακολουθούμε. Όμως όλοι καταλαβαίνουμε ότι τα social media δεν είναι αληθινά. Είναι τα καλύτερα κεφάλαια της ζωής μας, τα πιο χαρούμενα και λαμπερά. Όλοι μας αντιμετωπίζουμε δυσκολίες και αν εσύ που βλέπεις αυτή τη δημοσίευση πιστεύεις ότι είσαι μόνος ή μόνη δεν είσαι», έγραψε η Ελίνα Παπίλα.

Αξίζει πραγματικά να τα διαβάσετε...

https://www.instagram.com/p/C-3BgPco8IB/

«Έδωσα πανελλήνιες στα 35 μου, πήρα πτυχίο στα 40»


Πριν ένα χρόνο, η Ελίνα Παπίλα πήγε καλεσμένη στην βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show». Η ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε μεταξύ άλλων για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί:

«Αν επηρεαζόμουν στη ζωή μου δεν θα έκανα τίποτα στη ζωή μου. Έδωσα πανελλήνιες στα 35 μου, πήρα πτυχίο στα 40 μου και μου έλεγαν ότι είμαι "μεγάλη". Για την επίθεση που δέχτηκα την περίμενα πιο ήπια, όχι τόσο έντονη. Δεν βρέθηκα ποτέ σε θέση άμυνας. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του όπως πιστεύει ο καθένας. Δεν έχω πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Το έναυσμα ίσως ήταν το γεγονός ότι δεν ξέρω»,δήλωσε.

«Και πέρυσι που μπήκα στην τηλεόραση, τέτοια κριτική δεν είχα δεχτεί. Σε όλες τις δουλειές υπάρχει κριτική. Αυτό που άκουσα ήταν το "Η Ελίνα ήταν καλή αλλά το πρότζεκτ παλιακό". Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στην τηλεοπτική μου παρουσία, βλέπω λάθη. Σε κάποια σημεία μου έχω αρέσει. Όταν λένε ότι εγώ είμαι καλή αλλά η εκπομπή δεν είναι, για εμένα είναι το ίδιο. Δεν με κάνει χαρούμενη. Σκεφτόμουν πώς και το Champions League να σήκωνα, δεν θα γλίτωνα από την κριτική», κατέληξε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved