Η viral συμβουλή αυτής της μαμάς θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε για το πλύσιμο των ρούχων

Ετοιμαστείτε να «μεταμορφώσετε» τη διαδικασία πλυσίματος και οργάνωσης των ρούχων.

Η viral συμβουλή αυτής της μαμάς θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε για το πλύσιμο των ρούχων
Bigstock

Το βίντεο μιας μαμάς στο TikTok έγινε viral για την έξυπνη συμβουλή οργάνωσης. Η Siraya (@stayathomezookeeper) είναι μια «stay-at-home» μαμά τριών παιδιών που δημοσιεύει mom hacks και πολλά άλλα.

Αυτό, όμως, το βίντεο με τα καλάθια οργάνωσης έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται «Γιατί δεν το είχαμε σκεφτεί νωρίτερα ;».

«Το νέο μου σύστημα οργάνωσης του πλυντηρίου ρούχων», ξεκινά η μαμά Siraya. Η κάμερα ζουμάρει στη γωνία του πλυντηρίου όπου έχει αρκετά ράφια και ένα μεγάλο καλάθι σε καθένα από αυτά. Το όλο θέμα είναι στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιεί τις λεκάνες ρούχων.

Κι όμως, αυτό το μαμαδίστικο hack είναι game changer καθώς η Siraya αποκαλύπτει ότι το μυστικό της είναι τα καλάθια να έχουν διαφορετικό χρώμα . Εξηγεί: «Το μεγαλύτερο hack μου για τα άπλυτα είναι να τα ταξινομώ ανά άτομο»

Στη συνέχεια, δείχνει ακριβώς πώς τα χρησιμοποιεί. Μόλις τελειώσει το στεγνωτήριο, απλά βγάζει κάθε ρούχο και τα ταξινομεί στην εκάστοτε λεκάνη. Τόσο απλό και όμως εξοικονομεί τόσο πολύ χρόνο αν σκεφτείτε την ενέργεια και τον χρόνο που χρειάζεται για να διπλώσετε έναν μεγάλο σωρό ρούχων.

Viral Tik Tok βίντεο: Είναι μόλις 10 μηνών και κάνει άψογα δουλειές του σπιτιού

«Το καλύτερο είναι ότι αν κάποιος χρειαστεί κάτι, ξέρει ακριβώς σε ποιο καλάθι να πάει να το ψάξει. Δεν χρειάζεται πια να ψάχνετε στη μεγάλη λεκάνη που είναι γεμάτη με τα ρούχα όλων. Είναι ένας ωραίος τρόπος για να διατηρήσετε τα ρούχα, τα εσώρουχα αλλά και τις πετσέτες οργανωμένα».

Με πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές, είναι μάλλον σίγουρο πως η συμβουλή της έπιασε τόπο και είναι ιδανική για τις οικογένειας με δύο ή παραπάνω παιδιά όπου τα ρούχα μπορεί να μοιάζουν με ανεμοστρόβιλο και να είναι συνεχώς διάσπαρτα.

Παίχτες της New York Red Bulls δίνουν τις ζακέτες τους στα παιδιά που τους συνόδευσαν στο γήπεδο

Μερικά από τα κορυφαία σχόλια:

«Αυτό το hack είναι ό,τι πρέπει για την εξαμελή οικογένειά μας!»

«Θα το εφαρμόσω ASAP! Η καλύτερη ιδέα που έχω δει στο Tik Tok»

«Πώς και δεν το έχω σκεφτεί ποτέ αυτό;!»

«Ναι ναι ναι ναι! Αυτό είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα!!! Thanks for the how to!»

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved