Σάββας Πούμπουρας: Η φωτογραφία της κόρης του είναι βγαλμένη από το Pinterest

Η φθινοπωρινή οικογενειακή απόδραση στα Γιάννενα.

Σάββας Πούμπουρας: Η φωτογραφία της κόρης του είναι βγαλμένη από το Pinterest

instagram @savas_poumpouras

Ο μπαμπάς Σάββας λατρεύει να περνά χρόνο με την κόρη του και συχνά μοιράζεται μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμές από όσα κάνουν μαζί.

Γενικά, ο Σάββας Πούμπουρας είναι ένας μπαμπάς που κάθε παιδί θα ήθελε: Είναι χαλαρός αλλά και αυστηρός όταν πρέπει, αστείος, ευφάνταστος, τολμηρός, χωρίς εμμονές με προγράμματα και ρουτίνες.

Το love story με την σύζυγό του, Αρετή Θεοχαρίδη, μετρά αρκετά χρόνια αφού γνωρίστηκαν το 2003 και έπειτα από 8 χρόνια στενής φιλίας έγιναν ζευγάρι το 2011.

Αυτή τη στιγμή, ο παρουσιαστής βρίσκεται στα Γιάννενα μαζί με την κόρη του, Κύνθια, και φαίνεται πως κάνουν γαστρονομικό τουρισμό και όχι μόνο.

Μοιράστηκε, λοιπόν, με τους σχεδόν 215 χιλιάδες ακόλουθούς του την πιο «Pinterest» φωτογραφία: Τη κόρη του να κρατά ένα πεσμένο φύλλο το οποίο έχει τα χρώματα του φθινοπώρου: πορτοκαλί,κόκκινο και μπλε σκούρο.

instagram @savas_poumpouras

Η καρμική γνωριμία με τη σύζυγό του

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο People ο παρουσιαστής είχε αναφερθεί στην καρμική γνωριμία με την σύζυγό του: «Με την Αρετή γνωριστήκαμε το 2003, μέσω κοινής παρέας. Πάντα ήμασταν φίλοι και είχαμε μια πολύ όμορφη σχέση. Αν με ρωτούσες πιο παλιά, θα σου έλεγα πως δεν θα σκεφτόμουν με τίποτα να είμαι με την Αρετή. Το ίδιο θα σου απαντούσε κι εκείνη για μένα. Φαντάσου πως, όταν ήμασταν φίλοι, είχαμε ο καθένας την προσωπική του ζωή και μιλούσαμε για αυτά. Ποτέ δεν υπήρχε κάποια ερωτική κατάσταση μεταξύ μας.»

και πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή, πριν από έξι χρόνια, ξεκινήσαμε να κάνουμε περισσότερη παρέα κι επειδή αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλο, όλο αυτό μας βγήκε αυθόρμητα. Μεταξύ μας υπήρχε πάντα αγάπη και αμοιβαία κατανόηση. Η Αρετή με εμπιστεύτηκε περισσότερο, γιατί ήταν παρούσα στη ζωή μου και έβλεπε πώς συμπεριφερόμουν στις σχέσεις μου. Ποτέ δεν υπήρξε μεταξύ μας θέμα εμπιστοσύνης. Από την αρχή κιόλας της σχέσης μας αφήσαμε έξω τους εγωισμούς. Διαφορετικά δεν έχει νόημα να είσαι με έναν άνθρωπο».

https://www.instagram.com/p/CopJ27XqQlv/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved