Ιωάννα Τούνη: Ακολουθεί το νέο trend στο Tik Tok-Ζητά από τις «συμπεθέρες» να βαθμολογήσουν τον Πάρη

instagram @j.touni

Η Ιωάννα Τούνη βάζει 10' στον Πάρη, αλλά οι «συμπεθέρες» με πόσο τον βαθμολογούν;

Η Ιωάννα Τούνη μπορεί να κάνει καθημερινά αναρτήσεις που αφορούν σε εμπορικές συνεργασίες όμως, αναρτά και φωτογραφίες του μικρού Πάρη, γιου που έχει αποκτήσει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Πέρα, όμως, από το Instagram, είναι ιδιαίτερα ενεργή και το μέσο ενημέρωσης της gen z, το Tik Tok, και ακολουθεί ευλαβικά τα trends. Ποιο είναι αυτή τη φορά το νεό trend; To καινούργιο τραγούδι του ράππερ Saske και της pop τραγουδίστριας Ελένης Φουρέιρα «10'».

Πολλές και πολλοί χρησιμοποιούν το τραγούδι αυτό ως original sound και ρωτούν χιουμοριστικά «Είναι 10' αλλά έχει αυτή την τάδε κακή συνήθεια. Πόσο είναι;», αφήνοντας τους viewers να βαθμολογήσουν.

Η μαμά Ιωάννα, λοιπόν, στο πρώτο της Tik Tok βίντεο ρωτά τις «συμπεθέρες» της (έτσι αποκαλεί τις ακόλουθούς της) «Είναι δεκάρι, αλλά δε του φτάνει η πάνα. Τι είναι;». Στη φωτογραφία αποτυπώνεται η «ζημιά» του Πάρη, με πολλές φανς να σχολιάζουν:

«Είναι χιλιάρι γιατί ειναι ο Παρούλης ❤️πόσο τον αγαπώ!!!»

«Ο Νουνίτος της καρδιάς μας!»

Ενώ μια μαμά μοιράστηκε την εμπειρία της: «Έχω χειρότερο, τον είχα στον πάρκο του για να μπω να κάνω μπάνιο, 5 λεπτά έκανα..τα είχε κάνει πάνω του άνοιξε την πάνα κ τα έτριψε όπου μπορούσε, τοίχους, μαλλιά πάρκο κτλ...»

https://www.tiktok.com/@j.touni/video/7413730317757975841

Στο δεύτερο βίντεο, ο Πάρης είναι στο δεύτερο σπίτι της μαμάς του, το γυμναστήριο, αλλά δεν την αφήνει να κάνει προπόνηση.

«Είναι δεκάρι αλλά δεν με αφήνει να κάνω προπόνηση. Τι είναι;», γράφει, ενώ στo description box σημειώνει: «Τι θα κάνω εγώ με αυτό το μωράκι;🥹❤️P.S: έχει πάρει καμία μαμά εδώ το μωρό της μαζί στο γυμναστήριο;»

«Τον έπαιρνα μάζι μου όταν έκανα personal, μέσα στο γυμναστήριο βάζανε παιδική μουσική και είχε πολλή φάση! Μετά που άρχισε να περπατάει μου ήταν πολύ δύσκολο και σταμάτησα!», απαντά μια μαμά στα σχόλια.

Ενώ άλλες δύο μαμάδες έγραψαν χαρακτηριστικά:

«Συγχαρητήρια που δείχνεις στο παιδί τον πιο υγιή τρόπο ζωής 💪💞. Μακάρι όλες οι μανουλες να είχαν και τα μωρά τους αγκαλια κατά την διάρκεια της προπόνησης.»

«Εγώ την παίρνω κάθε μέρα!🥰 Δεν έχει κανέναν πρόβλημα ! Και ο γυμναστής της δίνει και μπαλίτσες να παίξει!Βέβαια είναι έξι χρόνων κάθεται άνετα μέχρι να τελειώσω!»

https://www.tiktok.com/@j.touni/video/7414580819831852321

«Είναι συγκλονιστική η μητρότητα»

Η Ιωάννα Τούνη έχει μιλήσει πολλές φορές για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από την ημέρα που απέκτησε παιδί. «Δε ξέρω αν περιγράφεται. Είναι συγκλονιστική η μητρότητα. Έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Απαιτεί πολλή ενέργεια, αλλά είναι το καλύτερο συναίσθημα του κόσμου. Είμαστε αυτοκολλητάκια… Το παιδί δεν ήταν κάτι που επιδιώκαμε σε εκείνη τη φάση. Ήρθε ξαφνικά. Ήταν μια πολύ μεταβατική περίοδος για μένα...», είχε πει μεταξύ άλλων στην εκπομπή «The 2night show» με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Ήταν ένα δώρο, νομίζω από τον θεούλη, γιατί για εμένα ήταν μια πολύ δύσκολη, μεταβατική περίοδο στην οποία μόλις είχε φύγει η μανούλα μου.Ήταν μεγάλη η αντίθεση, φεύγει μια ζωή και έρχεται μια νέα. Όταν έφυγε από τη ζωή η μανούλα μου, έλεγα ότι θέλω μια οικογένεια, να μην είμαι μόνη και ξαφνικά ήρθε το μωρό», είχε προσθέσει συγκινημένη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved