Tρεις Ελληνίδες celebrity moms δείχνουν πώς γυμνάζονται παρέα με τα παιδιά τους

Οι διάσημες μαμάδες Ιωάννα Μαλέσκου, Βασιλική Μιλλούση και Ιωάννα Τούνη αποδεικνύουν ότι η άσκηση μπορεί να γίνει παιχνίδι και ευκαιρία για ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά.

Tρεις Ελληνίδες celebrity moms δείχνουν πώς γυμνάζονται παρέα με τα παιδιά τους

instagram @j.touni, @vasilikimillousi, @imaleskou

Η άσκηση για την Σοφία και η Λένια Πετρούνια είναι μέρος της καθημερινότητάς τους. Λογικό θα μπορούσε κανείς να πει, αφού οι γονείς τους, Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση, ασχολούνται χρόνια επαγγελματικά με τον αθλητισμό με πολλές και σημαντικές διακρίσεις. Τα δύο κορίτσια περνούν αρκετό από τον χρόνο τους στο γυμναστήριο, παίζοντας και κάνοντας γυμναστική ταυτόχρονα.

«Αρκετά συχνά το παιχνίδι μας είναι μέσα στο γυμναστήριο και βρίσκουμε διάφορους τρόπους για να περνάμε καλά», έχει γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/C9fNLGotsjv/

Παράλληλα, η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου γυμνάζεται παρέα με την μικρή της από τότε που ήταν ήδη στο καρότσι και δεν περπατούσε.

3 Ελληνίδες celebrity moms μοιράστηκαν τις πρώτες back to school photos των παιδιών τους

https://www.instagram.com/reel/C4d8obJIUHN/

«Πίσω από κάθε προπόνηση… κρύβεται η κόρη μου που παρακολουθεί, ό,τι κάνω από το καρότσι. Τη λέμε «πρόεδρο» γιατί φροντίζουμε πάντα να είναι στην καλύτερη θέση. Στην κορυφή. Σαν το λυράρη, ένα πράγμα.» και συνέχισε:

«Αυτή είναι το δικό μου motivation που λένε και οι «γυμναστηριακοί» τύποι. Γιατί; 1.Αν κλάψει, εγώ δίνω τον καλύτερό μου εαυτό-ακόμη κι αν δεν έχω δύναμη ή/και ανάσαγια να φροντίσω να είναι ήρεμη, μήπως καταφέρω να ολοκληρώσω τα σετ.
2. Γιατί με παρακολουθεί-ό,τι κι αν κάνω- και θέλω να γεμίζει θετικές εικόνες από τη μαμά της.», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά σ' ένα post που είχε κάνει τον Μάρτιο.

Η μικρή τώρα είναι περίπου 1,5 έτους.

Ιωάννα Τούνη: Ακολουθεί το νέο trend στο Tik Tok-Ζητά από τις «συμπεθέρες» να βαθμολογήσουν τον Πάρη

Τέλος, η αγαπημένη «συμπεθέρα», Ιωάννα Τούνη, δείχνει σχεδόν σε καθημερινή βάση πως ο Πάρης είναι το workout buddy της! Σ' ένα πρόσφατο βίντεο στο Tik Tok που ανέβασε, έγραψε στην περιγραφή χαριτολογώντας: «Τι θα κάνω εγώ με αυτό το μωράκι;P.S: έχει πάρει καμία μαμά εδώ το μωρό της μαζί στο γυμναστήριο;»

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved