Ιωάννα Μαλέσκου: Μαμά και κόρη κάνουν κερκίδα στον μπαμπά

Ο μπαμπάς έχει δίπλα του το καλύτερο fun club.

Ιωάννα Μαλέσκου: Μαμά και κόρη κάνουν κερκίδα στον μπαμπά

instagram @imaleskou

Όμορφες στιγμές στην εξοχή και στη θάλασσα με την κόρη της πέρασε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Μετά το τέλος του ριάλιτι TV Queen στο Open, το οποίο παρουσίαζε, η μαμά Ιωάννα περνά ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της και κυρίως την κόρη της. Μάλιστα, είναι ιδιαίτερα ενεργή και στο Tik Tok- πέρα από το Instagram- όπου και μέσα από ένα βιντεάκι φαίνεται πως παρακολουθούσαν με την μικρή της τον μπαμπά και σύζυγό της, Κωνσταντίνo Δανιά, να κάνει kite surfing.

«Κερκίδα στον μπαμπά» έγραψε στο βίντεο. Μάλιστα, ο μπαμπάς χαιρετά την κόρη του από τη θάλασσα και εκείνη με το μικροσκοπικό της χεράκι, τον χαιρετά πίσω.

Ιωάννα Μαλέσκου: Επισκέφτηκε με την κόρη της το μαγευτικό πάρκο της Παύλιανης

«Η ζωή είναι μικρή. Και οι μικρές στιγμές, την κάνουν «μεγάλη»

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η Ιώαννα Μαλέσκου μοιράστηκε στιγμιότυπα από την βόλτα της στην εξοχή αγκαλιά με την ενάμιση έτους κόρη της.

«Η ζωή είναι μικρή. Και οι μικρές στιγμές, την κάνουν «μεγάλη». Κι επειδή όλα αλλάζουν σε μια στιγμή… χαρείτε την», έγραψε στη λεζάντα του post της.

https://www.instagram.com/p/C_NvyfdoSDE/

Ιωάννα Μαλέσκου: Κάνει μανικιούρ-πεντικιούρ με την κόρη της αγκαλιά

Ενώ στο επόμενο carousel post, μοιράστηκε με τους 271 χιλιάδες ακόλουθούς της, φωτογραφίες με εκείνη και τη μικρή που περνούν χρόνο στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού, πριν από την επιστροφή τους στην Αθήνα.

Στη λεζάντα του post, η παρουσιάστρια σημείωσε: «Είμαστε και εμείς, οι μαμάδες, που δε μας πάει η καρδιά να ανεβάσουμε φωτός μόνες μας. Γιατί δεν είμαστε (σχεδόν) ποτέ μόνες μας. Έχουμε τα μαϊμουδάκια μας μαζί. Πού να σας εξηγώ. Εδώ τρέχουμε στα γρασίδια, στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού, λίγο πριν επιστρέψουμε στη βάση μας. Ροζ σίφουνας»

https://www.instagram.com/p/C_TDvC5oLwA/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved