Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η βόλτα στο ΟΑΚΑ και η πρόταση της κόρης της

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι μια περήφανη μητέρα και δεν το κρύβει.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η βόλτα στο ΟΑΚΑ και η πρόταση της κόρης της

Οι δύο της κόρες, Ισαβέλλα και Βικτώρια είναι η μεγάλη της αδυναμία. Τα δύο παιδιά της έχουν γενέθλια (με τρεις μέρες διαφορά) και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου συχνά μοιράζεται τα συναισθήματά της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Όπου φύγει φύγει η κόρη της πρώτη μέρα στο σχολείο

Ο λογαριασμός της εκτός από επαγγελματικές αναρτήσεις έχει και αναρτήσεις από την καθημερινότητα με τα δύο κορίτσια. Η Ισαβέλλα και η Βικτώρια πρωταγωνιστούν σε αρκετές από αυτές και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου δείχνει ότι είναι παρούσα στη ζωή των κοριτσιών της.

Μπορεί τώρα να εργάζεται μόνο τα Σαββατοκύριακα και να έχει περισσότερο χρόνο για εκείνες, όμως και τα προηγούμενα χρόνια φρόντιζε μετά την καθημερινή εκπομπή να βρίσκεται κοντά τους. Δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε αναρτήσει φωτογραφίες που την έδειχναν με μακιγιάζ σε πάρκα και παιδικές χαρές.

«Θα μου πάρει λίγο να συνηθίσω πως, όσο εσείς τις καθημερινές τρέχετε, εγώ είμαι λίγο πιο χαλαρή και τα Σαββατοκύριακα, που όλοι χαλαρώνετε, εγώ θα τρέχω 🙃»

https://www.instagram.com/p/DABW1wsNVD2/

Η ανάρτηση από το ΟΑΚΑ με τις κόρες της και η πρόταση της Βικτώριας

Η δημοσιογράφος και πλέον συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού αναρτά καθετί τρελό κάνει με τις κόρες της. Βλέπετε οι βόλτες κάποιες φορές είναι απρόβλεπτες και κάπως έτσι, απρόβλεπτη ήταν και αυτή τη φορά η βόλτα στο ΟΑΚΑ. Η κόρη της, Βικτώρια, έκανε μία πρόταση βλέποντας με άλλο μάτι το εμβληματικό στέγαστρο Καλατράβα, ένα αρχιτεκτονικό έργο που αποτελεί μνημείο για την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Φωτογράφισε τις κόρες της στο μετρό

eliana-xrisikopoulou.jpg

«Η Βικτώρια προτείνει να μετονομαστεί το ΟΑΚΑ σε "Στάδιο Νιάου Νιάου", γιατί μοιάζει να έχει αυτιά γάτας», έγραψε στο insta story που δημοσίευσε και συνέχισε με ένα poll ρωτώντας τις διαδικτυακές της φίλες: «Δεν θα ήταν πιο κουλ να λέγαμε "πάω για τρέξιμο/σε μια συναυλία/μένω κοντά στο στάδιο Νιάου Νιάου»;

Το 84% των διαδικτυακών της φίλων απάντησε «Σαφώς» και το 16% «Όχι είσαι σαχλή».

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved