«Μια ρεαλιστική μέρα στη Disneyland»-Το ξεκαρδιστικό βίντεο αυτής της μαμάς έγινε viral στο TikTok

Bigstock

Μέσα από ένα βίντεο με αυτοσαρκασμό, η Chrys Marie περιγράφει την «πιο δυστυχισμένη μέρα» της οικογένειάς της στη Disneyland.

Ο κόσμος αποτελείται από τρία διαφορετικά είδη οικογενειών της Disney: εκείνους που έχουν την οικονομική δυνατότητα να πάνε στη Disneyland και λατρεύουν να πηγαίνουν συχνά, εκείνους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πάνε ποτέ και εκείνους που πάνε μια φορά για να πουν ότι πήγαν .

Το βίντεο, με τίτλο «Μια ρεαλιστική μέρα στη Disneyland», δείχνει μια τετραμελή οικογένεια να ξεκινά για να περάσει - ή έτσι νομίζει- την πιο ευτυχισμένη μέρα στο πιο χαρούμενο μέρος του κόσμου.

«Η μέρα μας ξεκινά με το να αγοράζουμε έναν ανεμιστήρα 75 ευρώ καθώς είχε καύσωνα»

Αυτό viral TikTok θα σας μάθει τι να ρωτάτε τα παιδιά σας αντί για «Πώς ήταν η μέρα σου;»

«Ύστερα από δύο ώρες, μπήκαμε στο πρώτο amusement σπιτάκι το οποίο κράτησε λίγα μόνο λεπτά και η επόμενη σειρά αναμονής ήταν 55 λεπτά για να μπούμε στο τρενάκι. Το αποτέλεσμα; Τα παιδιά βαρέθηκαν, οπότε τους αγοράσαμε παγωτά που κόστιζαν 10 ευρώ το καθένα». Ο υπερβολικός και ταυτόχρονα απόλυτα ειλικρινής τόνος της Chrys Marie (@chrys_marie1) ο είναι αυτό που το κάνει το βίντεο ξεχωριστό. Είναι μία μαμά drama queen αλλά με αυτοσαρκασμό.

Viral Tik Tok: Το κόλπο που βρήκε μια μαμά και το picky eater παιδί της δοκίμασε νέες τροφές

Το βίντεο προχωρά στο σημείο που η κόρη της αγκαλιάζεται από τον Μίκυ Μάους και δεν ενθουσιάζεται γιατί ήθελε τη Μίνι, ενώ ο γιος της την ρωτούσε «Γιατί με φέρατε στη Disneyland; Θα προτιμούσα να παίζω με το iPad μου».

https://www.tiktok.com/@chrys_marie1/video/7259893643190963502

Στη συνέχεια, δείχνει τα παιδιά της να τρώνε μονάχα καραμέλες και συσκευασμένες μηλόπιτες, αφού πέρασαν ώρες για να βρουν ένα εστιατόριο που θα μπορούσαν να καθίσουν χωρίς να περιμένουν μία ώρα στην αναμονή. Επίσης, δεν πρόλαβαν να δουν κανέναν από τους χαρακτήρες που ήθελαν να δουν.

«Το δεκάλεπτο σόου με τα πυροτεχνήματα στο τέλος της μέρας ήταν το πιο απολαυστικό. Η μέρα μας έκλεισε με εμάς να αγοράζουμε ένα φωτόσπαθο αξίας 350 ευρώ για τον Mav. Και αυτό είναι το τέλος για το πιο δυστυχισμένο μέρος στη γη», καταλήγει η μαμά Chrys.

Viral Tik Tok βίντεο: Μια μαμά μοιράζεται τον χειρότερο εφιάλτη κάθε γονιού με δίδυμα

Πολλοί γονείς ταυτίστηκαν με την εμπειρία αυτής της μαμάς σε βαθύ επίπεδο.

«Έχεις απόλυτο δίκιο σε ό,τι είπες. Είχαμε πάει μια φορά με τον τότε επτάχρονο γιο μου και παντού ο χρόνος αναμονής ήταν πάνω από 60 λεπτά. Ορκίστηκα πως δεν θα ξαναπάω ποτέ», σχολίασε μια μαμά .

Ένας μπαμπάς πρόσθεσε: «Αποθαρρύνω τους φίλους μου που έχουν και εκείνοι παιδιά να πάνε στην Disneyland εδώ και περίπου μια δεκαετία... και χαίρομαι που κάποια έδειξε το γιατί»

Μερικοί επεσήμαναν πως ότι είναι απολύτως απαραίτητο να κλείνετε εισιτήρια εκ των προτέρων και να κάνετε κρατήσεις για εστιατόρια και fast passes κ.λπ. Αλλά ας μη ξεχνάμε πως δεν είναι όλοι οι γονείς εξοικειωμένοι με το πώς λειτουργούν τα φόρουμ της πλατφόρμας.

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved