Χάρης Χριστόπουλος: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τους γιους του

Ποδηλατάδα με τους γιους του.

Χάρης Χριστόπουλος: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τους γιους του
Instagram / harrischristopoulos

O Χάρης Χριστόπουλος δεν χαίρεται απλά που είναι πατέρας, απολαμβάνει την πατρότητα με όλο του το είναι. Περνάει χρόνο με τους γιους του, τους προσέχει όταν η Ανίτα Μπραντ λείπει για δουλειές στο εξωτερικό και χαίρεται τις βόλτες μαζί τους.

Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ: Πώς γιόρτασαν την 6η επέτειο γάμου τους

Απ΄όταν, ήδη ο Χρήστος ήταν μικρός τον έπαιρνε μαζί του στο ποδήλατο και έκαναν βόλτα στο πάρκο. Με τον ερχομό του Νικόλα, το ποδήλατο παρέμεινε απλά έγινε μια προσαρμογή, προστέθηκε τρέιλερ για να χωράνε και οι δύο.

Τις προάλλες ο γνωστός φωτογράφος δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες με τους γιους του. Είχαν πάει για ποδηλατάδα στο κέντρο της πόλης συμμετέχοντας ενεργά στην Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο.

Χάρης Χριστόπουλος: Οι γιοι του είναι φοβεροί μάστορες - Οι απολαυστικοί διάλογοι

«Πόσο όμορφη θα ήταν η Αθήνα, χωρίς αυτοκίνητα!!!!!», σχολίασε ο Χάρης Χριστόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Είμαι χορτάτος γι΄αυτό και βιώνω τώρα την πατρότητα τόσο γλυκά»

Ο Χάρης Χριστόπουλος έχει πει σε πολλές συνεντεύξεις του πόσο ευλογημένος αισθάνεται που έγινε πατέρας και μάλιστα δύο παιδιών.

xaris-xristopoulos-me-gio.jpg

Instagram / harrischristopoulos

« Έχω ζήσει για τρεις ζωές, μπορεί και παραπάνω. Είμαι χορτάτος γι΄αυτό και βιώνω τώρα την πατρότητα τόσο γλυκά. Τα βλέπω και με παίρνουν τα ζουμιά. Από ευγνωμοσύνη κλαίω, στον Θεό, στη ζωή, στη φύση… Πώς αξιώθηκα εγώ ο ανήμπορος, ο τίποτα να κρατάω δύο πλάσματα στην αγκαλιά μου. Αυτό το θαύμα δεν μπορώ να το συλλάβω, γιατί είναι τεράστιο», είχε πει χαρακτηριστικά σε παλιότερες δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star».

https://www.instagram.com/p/C_f38RVCo_t/

«Με την Ανίτα ήταν έρωτας»

Για τα παιδικά του χρόνια, τον έρωτα και τα παιδιά είχε μιλήσει ο γνωστός φωτογράφος στον Γιώργο Κρικοριάν. «Αυτόν τον καιρό ψυχολογικά είμαι ευτυχής, με τα πιτσιρίκια μου είναι μία νέα πίστα. Τα χαρακτηριστικά μου με περιγράφουν είναι το χιούμορ, το δράμα και η απαισιοδοξία», είπε αρχικά και συνέχισε:

https://www.instagram.com/reel/C9IryszCQPL/

«Είχαμε ένα μπακάλικο στη γειτονιά μας. Ο μπακάλης μάς έβαζε στην καρότσα σε ένα ημιφορτηγό και μας πήγαινε για μπάνιο. Ο έρωτας είναι ένα αίσθημα που δεν είναι φυσιολογικό, παθαίνεις τρέλα. Στον έρωτα θέλεις τον άλλο, στην αγάπη θέλεις τον κάλο του άλλου. Υπήρξα αμετανόητος εργένης, δεν είχα σκεφτεί ποτέ να κάνω οικογένεια. Με την Ανίτα ήταν έρωτας, άνοιξε η πόρτα και εκείνη την στιγμή είδα αυτό που είχα φανταστεί για μία σύντροφο».

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved