Νικολέττα Ράλλη: Στο outfit της κόρης της συμπεριλαμβάνεται ένα περίεργο «αξεσουάρ»

Η Σοφία εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά με το υπέροχο outfit της.

Νικολέττα Ράλλη: Στο outfit της κόρης της συμπεριλαμβάνεται ένα περίεργο «αξεσουάρ»

instagram @nikolettaralli

Η Νικολέττα Ράλλη και η κόρη της, Σοφία, είναι αχώριστες. Πηγαίνουν βόλτες, για φαγητό, κάνουν εκδρομές και δημιουργικές δραστηριότητες. Ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram παρουσιάστριας τα τελευταία χρόνια είναι γεμάτος με στιγμιότυπα με τη μικρή.

Η μαμά Νικολέττα επιμελείται, μάλιστα, όλα τα outfits της κόρης της και πολλά από αυτά αποτελούν πηγή έμπνευσης για πολλές κοριτσομαμάδες!

Αυτή τη φορά, η Νικολέττα απαθανάτισε την μικρή Σοφία με ένα ροζ φόρεμα με σχέδια με τούλινο τελείωμα και ροζ crocs.

«Total Outfit (συμπεριλαμβάνεται και το γατί)», έγραψε χιουμοριστικά η παρουσιάστρια και μοντέλο, καθώς η μικρή Σοφία κρατά σφιχτά το λούτρινο παιχνίδι της. Επέλεξε ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ για να συνδυάσει το φόρεμά της θα μπορούσε να πει κανείς...

Νικολέττα Ράλλη: Φτιάχνει την viral Tik Tok cucumber salad-Προσθέτει ένα υλικό και την απογειώνει

nikoletta-ralli-kori-outfit.jpg

instagram @nikolettaralli

Η μικρούλα γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2020 και από ό,τι φαίνεται μαμά και κόρη είναι ένα! Η Νικολέττα Ράλλη, ούσα ενεργή τον τελευταίο καιρό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μοιράζεται με τους ακολούθους της φωτογραφίες και βίντεο από όσα κάνουν παρέα από outfits, μαγειρική, εκδρομές αλλά και διάφορες δραστηριότητες.

Νικολέττα Ράλλη: Ανακαινίζει το παιδικό δωμάτιο – Τι ψάχνει μανιωδώς

«Εγώ τα τελευταία χρόνια, ασχολούμαι μόνο με το παιδί μου και με τα social media»

Η παρουσιάαστρια πριν σχεδόν 10 μέρες σε βίντεο της εκπομπής «Happy Day» εξήγησε τον λόγο για τον οποίο βρίσκεται εκτός τηλεόρασης.

«Δεν είχα καμία πρόταση από την τηλεόραση. Έκανα κάποιες επαφές από την άλλη πλευρά, αλλά νομίζω ότι μάλλον δεν έκανα τις κατάλληλες γνωριμίες όσο ήμουν σ’ αυτήν [...] Παιδιά, όλες οι δουλειές έτσι είναι. Δεν είναι κακό, είναι υγιές. Κι επίσης μάτια που δε βλέπονται, γρήγορα λησμονιούνται. Εγώ τα τελευταία χρόνια, ασχολούμαι μόνο με το παιδί μου και με τα social media ευτυχώς», δήλωσε.

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved