Ρούλα Ρέβη: Η κόρη της είναι το αγαπημένο της μοντέλο - Οι νέες φωτογραφίες

Η μικρή Ειρήνη Τότσικα απολαμβάνει να ποζάρει στον φακό της μαμάς της.

Ρούλα Ρέβη: Η κόρη της είναι το αγαπημένο της μοντέλο - Οι νέες φωτογραφίες

instagram @roula.revi

Η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη και ο ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας έγιναν γονείς πριν 9 χρόνια στα δίδυμα Ειρήνη-Χρυσή και Άγγελο.

Είναι από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που θα χαρακτηρίζαμε ως couple goals. Επιπλέον, μετρούν 10 χρόνια γάμου!

Η γνωστή φωτογράφος μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από οικογενειακές στιγμές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, τα παιδιά της φαίνεται να είναι το αγαπημένα της μοντέλα καθώς τα φωτογραφίζει σχεδόν καθημερινά σε στιγμές εντελώς αυθόρμητες.

Στα τελευταία της posts, κεντρικό πρόσωπο φαίνεται πως πέρα από τον αγαπημένο της είναι και η κόρη της. Εμείς, συγκεντρώσαμε, λοιπόν, τις αγαπημένες μας φωτογραφίες της.

Σε δύο από τις έξι φωτογραφίες η μικρή Ειρήνη μοιάζει με μια γλύκια γοργόνα, αφού η μαμά της, την έχει φωτογραφίζει δίπλα στην θάλασσα.

Ο «περίεργος» τρόπος με τον οποίο έμαθε ότι ήταν έγκυος

Πριν ένα χρόνο, η καταξιωμένη φωτογράφος βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ με παρουσιάστρια την Τζένη Θεωνά και μεταξύ άλλων είχε μιλήσει και για τον «περίεργο» τρόπο με τον οποίο έμαθε πως ήταν έγκυος:

«Είχα μεγαλώσει και με έπιασε άγχος. Ήταν πολύ δύσκολα όταν μάθαμε πως είμαι έγκυος, έκανα εξωσωματική, πόναγα πάρα πολύ πριν την ώρα μου, το στομάχι μου ειδικά κάποια ξημερώματα. Ο Αποστόλης είχε πάρει τον γιατρό και του είχε πει ότι είχα πέσει κάτω στα πατώματα από τον πόνο […] τότε του είπε "η Ρούλα μάλλον είναι έγκυος αλλά μην της πεις κάτι, ελάτε πρώτα από το νοσοκομείο», ενώ πρόσθεσε «Η πρoωρότητα είναι ένα θέμα αγχωτικό πάρα πολύ που μπορεί να συμβεί ξαφνικά γιατί στις περισσότερες γυναίκες δεν είναι προκαθορισμένο, στις δίδυμες κυήσεις είναι κάπως, αλλά εγώ παρά ήμουν πρόωρο, αλλά και πάλι την ώρα που είναι να το αντιμετωπίσεις δεν είναι εύκολο».

«Η Ρούλα είναι ο πιο σταθερός βράχος της ζωής μου»

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι πολλά χρόνια μαζί με τη σχέση τους να ωριμάζει και να δυναμώνει με το πέρασμα του χρόνου.

Ο ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη είχε πει για την γυναίκα του: «Η Ρούλα είναι ο πιο σταθερός βράχος της ζωής μου. Είναι η καλύτερη μάνα και σύζυγος η Ρούλα. Επειδή και εγώ είμαι ένα μικρό παιδί, η Ρούλα μας βάζει σε τάξη».

https://www.instagram.com/p/C9vGdHLIDe4/

Όσον αφορά στα παιδιά του είπε μεταξύ άλλων: «Δεν είχα καμία αμφιβολία να κάνω οικογένεια, πάντα μου άρεσε η ιδέα. Έχω αντοχές με τα δίδυμα παιδιά μου, είμαι ένα ανθρώπινο κινούμενο παιχνίδι».

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved