Σάββας Πούμπουρας: Η επική απάντηση που έδωσε στην κόρη του όταν τον ρώτησε «Μπαμπά, πότε φτάνουμε;»

Με το αφοπλιστικό του χιούμορ, ο Σάββας Πούμπουρας προτείνει έξυπνες λύσεις για να απασχοληθούν τα παιδιά χωρίς τη χρήση οθονών. 

Σάββας Πούμπουρας: Η επική απάντηση που έδωσε στην κόρη του όταν τον ρώτησε «Μπαμπά, πότε φτάνουμε;»

instagram @savas_poumpouras

Ο μπαμπάς Σάββας λατρεύει να περνά χρόνο με την κόρη του και συχνά μοιράζεται μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμές από όσα κάνουν μαζί.

Γενικά, ο Σάββας Πούμπουρας είναι ένας μπαμπάς που κάθε παιδί θα ήθελε: Είναι χαλαρός αλλά και αυστηρός όταν πρέπει, αστείος, ευφάνταστος, τολμηρός, χωρίς εμμονές με προγράμματα και ρουτίνες.

Το love story με την σύζυγό του, Αρετή Θεοχαρίδη, μετρά αρκετά χρόνια αφού γνωρίστηκαν το 2003 και έπειτα από 8 χρόνια στενής φιλίας έγιναν ζευγάρι το 2011.

Αυτή τη στιγμή, ο παρουσιαστής βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μαζί με την κόρη του, Κύνθια.

Ο παρουσιαστής και ινσταγκραμικός σεφ μοιράστηκε μερικά βίντεο και φωτογραφίες τόσο από την αναμονή τους στο αεοδρόμιο όσο και από την καμπίνα του αεροπλάνου.

«Δεν έχω καλύτερο», έγραψε στο πρώτο βίντεο όπου η μικρή Κύνθια χοροπηδώντας ανεβαίνει τις κυλιόμενες σκάλες.

«Αφήστε τα παιδιά να βαρεθούν»

«-Μπαμπά πότε φτάνουμε;

-Αργούμε. Κοίτα τα σύννεφα.

-Πόση ώρα;

-Μέχρι να νυστάξεις»

Την επική αυτή απάντηση έδωσε ο μπαμπάς Σάββας στην Κύνθια αφού τον ρωτούσε επίμονα πότε φτάνουν στον προορισμό τους. Μία πολύ σύνηθης ερώτηση των μικρών παιδιών.

Ο Σάββας Πούμπουρας είναι ανοιχτά υπέρ στο ότι τα παιδιά δε χρειάζεται να απασχολούνται διαρκώς με κάτι. Δεν πειράζει και να βαρεθούν.

Μάλιστα, σε δεύτερο story προτείνει να αγοράσετε μία μίνι ψηφιακή κάμερα, καθώς όπως γράφει «την βλέπουν φωτογράφοι,δεν κρατάνε κινητό και είσαι τζετ. Ακουστικά μπλουτούθ, μουσική και άστα εκεί κανά δίωρο. Εγγυημένη επιτυχία».

Στο τελεύταιο βίντεο-story βλέπουμε την Κύνθια να κουνά πέρα δώθε τα πόδια της και ο μπαμπάς της υποστηρίζει πως δεν έγινε και κάτι.

Γιατί πρέπει να αφήνετε τα παιδιά να βαριούνται πού και πού

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι τα παιδιά και ειδικά τα μοναχοπαίδια, όταν είναι μόνα τους, βαριούνται εύκολα. Αυτό είναι που κάνει τους γονείς να ασχολούνται και να περνούν ατελείωτο χρόνο μαζί τους. Κάτι που είναι λάθος, καθώς σύμφωνα με τους ψυχολόγους, οι γονείς θα πρέπει να αφήνουν τα παιδιά τους πού και πού να βαριούνται, γιατί μόνο έτσι θα αναγκαστούν τα ίδια να χρησιμοποιήσουν το μυαλό και τη φαντασία τους για να βρουν κάτι να διασκεδάσουν.

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved