Η μαμά της Taylor Swift είναι η μεγαλύτερή της φαν και αυτό το viral TikTok βίντεο το επιβεβαιώνει

TikTok @reaganbaylee

Η Andrea Swift νιώθει όπως κάθε περήφανος γονιός για το παιδί του.

Οι μαμάδες γνωρίζουν πολύ καλά πως το να βλέπεις το παιδί σου να προχωρά και να λάμπει, είναι ένα από τα πιο όμορφα συναισθήματα. Η μαμά της pop τραγουδίστριας-φαινόμενο, Andrea, ίσως είναι η μεγαλύτερή της φαν και η απόδειξη ήρθε από το πιο τρυφερό TikTok βίντεο, που ίσως δεν είναι εύκολο να το περιγράψει κανείς με λόγια .

Το pop είδωλο περπάτησε πρόσφατα στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της συναυλιακής ταινίας της, «Eras Tour». Φυσικά, οι θαυμαστές της είχαν κατακλήσει τους δρόμους, αλλά κανένας δεν ήταν πιο ενθουσιασμένος από τη μαμά της. Μια φαν της τραγουδίστριας κατέγραψε τη συγκινητική αυτή στιγμή. Η μαμά Andrea κοιτούσε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό την εντυπωσιακή Taylor.

«Η μαμά Swift την παρακολουθεί τόσο περήφανη», έγραψε η Reagan Baylee (@reaganbaylee) και το βίντεο συγκέντρωσε 2 εκατομμύρια προβολές μόνο στο TikTok. Η Reagan έχει δημιουργήσει το podcast «Swiftie School».

Ένα επεισόδιο του καρτούν «Bluey» έγινε η αφορμή για αυτή τη συγκινητική αγκαλιά μαμάς-κόρης

https://www.tiktok.com/@reaganbaylee/video/7289218659396980010

Viral Tik Tok trend: Το νέο κόλπο που βρήκαν οι γονείς για να κοιμούνται εύκολα τα παιδιά

Μάλιστα, η Reagan έγραψε και ένα γράμμα στην Taylor και το έδωσε στην μαμά της , η οποία είπε ότι θα το «κρατήσει». Η Andrea και η φαν της κόρης της πόζαραν παρέα, αντάλλαξαν friendship bracelets ενώ ο μπαμπάς της Taylor, Scott, έκανε στην Reagan ένα «shout-out» μέσα στο σιενμά, χαρίζοντάς της μια πένα κιθάρας με μια φωτογραφία της Taylor από το εξώφυλλο του άλμπουμ «Midnights».

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved