Ένα επεισόδιο του καρτούν «Bluey» έγινε η αφορμή για αυτή τη συγκινητική αγκαλιά μαμάς-κόρης

Για τις μαμάδες τα παιδιά τους ποτέ δεν μεγαλώνουν.

Ένα επεισόδιο του καρτούν «Bluey» έγινε η αφορμή για αυτή τη συγκινητική αγκαλιά μαμάς-κόρης

Όλες και όλοι οι θαυμαστές του καρτούν «Bluey» γνωρίζουν πως δεν είναι μόνο μια παιδική σειρά, αλλά έχει φανς από κάθε γενιά...

Η tiktoker και μαμά Annalee (@annaleegrace15) μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok όπου δείχνει στην δική της μαμά ένα επεισόδειο του «Baby Race» και στο τέλος βάζουν τα κλάματα και οι δυο.

Το «Baby Race» δείχνει πόσο δύσκολο είναι να είσαι νέος γονιός καθώς προσπαθείς να καταφέρεις τα πάντα χωρίς να ξέρεις ποτέ αν κάνεις το σωστό. Αυτό το συναίσθημα δεν φεύγει ποτέ, ειλικρινά, ανεξάρτητα από το πόσο μεγαλώνουν τα παιδιά.

Στη λεζάντα του βίντεο, η Annalee σημείωσε: «Το αποθηκεύω αυτό για να θυμίζω στον εαυτό μου ότι επειδή τα μωρά σου μεγαλώνουν δεν σημαίνει ότι δεν είναι πια τα μωρά σου». Και έχει δίκιο...

Στην αρχή του βίντεο φαίνεται η μαμά της Annalee να παρακολουθεί το μέρος του «Baby Race» όπου η μαμά της Coco, Bella, λέει στην Chilli πως «τα πάει περίφημα», ενώ εκείνη κάθεται στη βεράντα της παρακολουθώντας την Bluey και κλαίει επειδή παρά τις προσπάθειές της, η Bluey δεν έχει κάνει ακόμα τα πρώτα της βήματα. Η Chilli προσωποποιεί όλες τις ενοχές μιας μαμάς και το αίσθημα της αποτυχίας.

Viral TikTok βίντεο: Πώς αυτή η αεροσυνοδός κατάφερε να ηρεμήσει ένα μωράκι που έκλαιγε με λυγμούς

Αυτός ο μπαμπάς σηκώνεται κάθε βράδυ για να κάνει παρέα στη γυναίκα του που θηλάζει & γίνεται viral

Στη συνέχεια, η Bingo ρωτάει την Chilli αν η Bluey έμαθε να περπατάει και η μικρή Bluey να αρχίζει να περπατάει αργά προς το μέρος της. Η μαμά της Annalee ψιθυρίζει: «Ω!», ενώ η Annalee κλαίει με λυγμούς πίσω της.

Η μαμά της Annalee μιλά συγκινημένη : «Όταν ήσουν και εσύ έτσι αναρωτιόμουν τι έκανα λάθος...Το ότι με αγκαλιάζεις τόσο σφιχτά και με αγαπάς για εμένα είναι τα πάντα στη ζωή μου».

Αφού αγκαλιάζονται για μερικά λεπτά, η Annalee σκουπίζει το κλαμένο πρόσωπό της με το μανίκι της, κλείνει την κάμερα...

Ευχαριστούμε, Bluey, που μας υπενθυμίζει πως οι μαμάδες θα βλέπουν πάντα τα παιδιά τους ως μωρά τους και θα θυμούνται τις δύσκολες στιγμές ως μια γλυκόπικρη ανάμνηση.

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved