Τζένη Θεωνά: Μας δείχνει τον γιο της μετά από καιρό

Δύο διαφορετικά στιγμιότυπα της ίδιας μέρας.

Τζένη Θεωνά: Μας δείχνει τον γιο της μετά από καιρό

H Τζένη Θεωνά για 3η συνεχόμενη χρονιά παρουσιάζει την εκπομπή «Μαμά- δες» ενώ φέτος θα συμμετέχει στην παράσταση « Θείος Βάνιας» που κάνει πρεμιέρα στις 18 Οκτώβρη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Τζένη Θεωνά: Είναι ως μαμά control freak; Τι απάντησε η ηθοποιός

Με αρκετό τρέξιμο και η φετινή σεζόν για την ηθοποιό η οποία είναι μαμά του 5χρονου Αρίωνα.

Αν και ενεργή στα social, αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις με τον μοναχογιό της επιλέγοντας ανά περιόδους να ανεβάζει μερικά insta stories.

Τζένη Θεωνά: Ο Αρίωνας έκανε guest star εμφάνιση στο πλατό της εκπομπής της

Όπως χθεσινά που θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της.

Στο ένα ο Αρίωνας φοράει στολή σωματοφύλακα και είναι στο σπίτι

theona-gios.jpg

και στο άλλο, παίζει στην παιδική χαρά.

theona-gios1.jpg

Το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού και η σχέση με τον σύντροφό της

Η Τζένη Θεωνά μίλησε για τον Δήμο Αναστασιάδη, τον γιο τους, Αρίωνα και το ενδεχόμενο να αποκτήσουν δεύτερο παιδί στην εκπομπή Happy Day λέγοντας: «Είμαστε 10 χρόνια μαζί με τον Δήμο. Ίσως υπήρξε κρίση από τον πρώτο χρόνο μέχρι τον δέκατο».

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι μία παγιωμένη κατάσταση. Συνέχεια υπάρχουν κρίσεις. Υπάρχει και διάρκεια, οπότε μάλλον οι κρίσεις δεν είναι αρκετά σοβαρές. Κανείς δεν θεωρεί τα πράγματα δεδομένα. Είμαστε αυτοί οι άνθρωποι που δεν είμαστε καν παντρεμένοι».

jennytheona-me-anastasiadi.jpg

Instagram@jennytheona

Όσον αφορά το ενδεχόμενο απόκτησης δεύτερου παιδιού αποκάλυψε: «Θέλουμε πολύ δεύτερο παιδάκι, αλλά αισθανόμαστε και πανικό. Ο Αρίωνας λέει ότι κι έτσι είναι πολύ καλά, αλλά και του αρέσουν και τα αδερφάκια. Μία ημέρα με είδε στο ασανσέρ και μου είπε ότι έχω μωρό, αλλά εγώ είχα σουβλάκια. Μας λέει καμία φορά: “Θα βάλετε σποράκι;”».

Τέλος, περιέγραψε το πώς ένιωσε την ημέρα που πήγε τον γιο της στο σχολείο: «Έπαθα συντριβή και πρέπει να γέλασαν πολύ οι δασκάλες όταν τον άφησα στο σχολείο. Να κλαίω με λυγμό και σπαραγμό. Καταλάβαινα εκείνη την ώρα ότι ήμουν γελοιοδέστατη, αλλά δεν μπορούσα να το φρενάρω», είπε με χιούμορ.

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved