Μαντώ Γαστεράτου: «Στην τελική ευθεία…» - Η ανάρτησή της λίγο πριν γεννήσει

Η ραδιοφωνική παραγωγός μετρά αντίστροφα για τη γέννηση του τρίτου της παιδιού.

Μαντώ Γαστεράτου: «Στην τελική ευθεία…» - Η ανάρτησή της λίγο πριν γεννήσει
Instagram /madogasteratou

Στην τελική ευθεία για τη γέννηση του γιου της είναι η Μαντώ Γαστεράτου.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και σύμβουλος ψυχικής υγείας σε πρακτική έχει μπει στον μήνα της και ετοιμάζεται να υποδεχτεί το τρίτο παιδάκι της.

Μαντώ Γαστεράτου: «Ξεκίνα ψυχοθεραπεία σήμερα, αν θες να απολαμβάνεις τη ζωή»

Χθες, μάλιστα έκανε ακόμα μια ανάρτηση γνωστοποιώντας ότι σε μερικές ημέρες θα κρατά στην αγκαλιά της το νέο μέλος της οικογένειάς της.

«Σε λίγες μέρες, θα αλλάξουν πολλά... μια καινούρια ζωούλα έρχεται για να με μεταμορφώσει σε όλα αυτά που ποτέ δεν περίμενα να είμαι και να γίνω! Ευλογία να αλλάζει κάνεις και να εξελίσσεται. Στην τελική ευθεία... 😇👶
#mood #motherhood #mother #mybabyboy #myson #my life», έγραψε χαρακτηριστικά δημοσιεύοντας φωτογραφίες της στις οποίες πιάνει τρυφερά την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Μαντώ Γαστεράτου: Τα τρυφερά φιλιά των παιδιών της στην φουσκωμένη της κοιλίτσα

Τα δύο παιδιά, η 3η εγκυμοσύνη και η ενασχόληση με την ψυχοθεραπεία

Η Μαντώ Γαστεράτου παντρεύτηκε με τον Νίκο Ισηγόνη τον Σεπτέμβριο του 2018. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: τον Γιώργο (6 Ιανουαρίου 2020) και την Κυβέλη (8 Αυγούστου 2022) ενώ τον Μάιο του 2024, ανακοίνωσε μέσω Instagram την εγκυμοσύνη της στο τρίτο τους παιδί.

madogasteratou-me-sizigo.jpg

Πριν από 8 χρόνια η Μαντώ Γαστεράτου αποφάσισε να ασχοληθεί με την ψυχοθεραπεία και αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από μια σωστή επιλογή. Όπως εξήγησε σε ανάρτησή της:

mado-gasteratou-kori-(1).jpg

instagram @madogasteratou

«Η πιο σπουδαία απόφαση που πήρα ποτέ στην ζωή μου ήρθε πριν από 8 χρόνια... η απόφαση μου να ξεκινήσω το δικό μου θεραπευτικο ταξιδι, με έφερε στο εδώ και τώρα! Εμαθα να χαίρομαι,να απολαμβάνω και να καμαρωνω τον εαυτό μου για τις επιλογές μου!

mado-gasteratou-(2).jpg

instagram @madogasteratou



Σημερα, δουλεύοντας πια ως σύμβουλος ψυχικής υγείας στο γραφείο μου και σε δημόσιες δομές, κάνοντας συνεχόμενες μετεκπαιδευσεις στην ψυχοθεραπεία και συμμετεχντας σε πανεπιστημικα προγράμματα που αφορούν την ανθρώπινη συμπεριφορά και την ψυχολογία του ατομου , αν ειχα μόνο μια συμβουλή να δώσω, αυτή θα ήταν:

ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ! ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ! ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑ. ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΕΣΥ!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved