Η αντίδραση ενός τρίχρονου στη φάρσα που του έκανε η μαμά του με το «άδειο» πιάτο έγινε viral

Η γλυκιά αντίδραση του μικρού Carson στο TikTok είναι πραγματικά αξιολάτρευτη.

Η αντίδραση ενός τρίχρονου στη φάρσα που του έκανε η μαμά του με το «άδειο» πιάτο έγινε viral
Bigstock

Ποια μαμά δεν έχει έρθει αντιμέτωπη με την οργισμένη αντίδραση ενός νήπιου που πεινάει;Όταν ένα παιδάκι καθυστερεί να φάει, τα tantrums γίνονται αναπόφευκτα. Ίσως η αναμενόμενη αντίδραση του τρίχρονου Carson Harris έκανε αυτό το TikTok βίντεο viral.

Η μαμά του Carson, η Kellie (@_dailysmiles_), μοιράστηκε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ένα βιντεάκι όπου ο γιος της πλήρως ανυποψίαστος κάθεται στο καρεκλάκι του έτοιμος να φάει, αλλά η μαμά του τού επιφυλάσσει μία όχι και τόσο χαρούμενη έκπληξη - ένα άδειο πιάτο.

Ξαφνικά το πρόσωπο του μικρού Carson σκοτείνιασε. «Ωχ, όχι, μαμά», λέει καθώς την κοιτάζει μπερδεμένος, «Το φαγητό μου έφυγε!»

Viral TikTok: Μπαμπάς παίρνει το βραβείο «καλύτερου πελάτη» στο nail salon της κόρης του

Viral Tik Tok: Γιατί το να είσαι παρούσα για «9 λεπτά την ημέρα» είναι σημαντικό για το παιδί

Εκτός κάμερας, ακούμε τη μαμά να τον ρωτά πού πήγε. Οι κόρες των ματιών του Carson διαστέλλονται και το κάτω χείλος του αρχίζει να τρέμει. «Δεν ξέρω! Τι συνέβη, μαμά; Τι συνέβη;» ρωτά κοιτάζοντας γύρω του. Καταλαβαίνεις πως είναι λίγο πριν αρχίσει το κλάμα.

Στο σημείο, λοιπόν, που κανείς θα περίμενε ότι θα πετούσε το άδειο πιάτο, δείχνει γενναιότητα και σθεναρά λέει στη μαμά του: «Δεν πειράζει. Όλα καλά».

Η μαμά Kellie λυγίζει, καταλαβαίνει πως πρέπει να σταματήσει τη φάρσα και του απαντά καθησυχάζοντάς τον: «Όχι, πειράζει. Πάω αμέσως να σου φέρω το φαγητό σου».

Ο μικρούλης και γλυκούλης Carson φαίνεται εμφανώς ανακουφισμένος αλλά και κάπως μπερδεμένος καθώς ξεστομίζει απλώς ένα επιφώνημα «Ωωω».

Οι σχολιαστές είχαν κάποιες δικές τους ξεκαρδιστικές αντιδράσεις στο χαριτωμένο βίντεο, συμπεριλαμβανομένου ενός που ρώτησε:

«Ποιος δε θα ήθελε ένα παιδάκι σαν τον Carson; Η γλυκύτητά του έχει λιώσει πολλές καρδιές», σχολίασε κάποιος.

Το βιντεάκι έχει πάνω από 85 εκατομμύρια προβολές και έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια likes.

Πηγή: mother.ly

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved