Στέλιος Χανταμπάκης: Στο γήπεδο της Μαδρίτης με την οικογένειά του - Η φώτο με τον Εργκίν Αταμάν

Μαργαρίτα Νικολάου

Ο Μανώλης και η Μαλένα ποζάρουν στο πλευρό του προπονητή του Παναθηναϊκού AKTOR.

Στην Ισπανία έχει μετακομίσει μόνιμα ο Στέλιος Χανταμπάκης μαζί με την Όλγα Πηλιάκη και τα παιδιά τους Μανώλη και Μαλένα. Η οικογένεια ξεκίνησε ένα roadtrip τον Αύγουστο που τους οδήγησε στη Μαδρίτη κυνηγώντας το όνειρο τόσο του Μανώλη (που θέλει να γίνει ένας κορυφαίος παίχτης ποδοσφαίρου) όσο και της Μαλένας που διαπρέπει και εκείνη στο ίδιο άθλημα.

Μαλένα Χανταμπάκη: Ούτε που φαντάζεστε τι βιβλίο διαβάζει

Οι αναρτήσεις του Στέλιου Χανταμπάκη έκτοτε πολλές. Έδειξε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό πώς είναι η νέα τους καθημερινότητα, πώς τα πηγαίνουν τα παιδιά στο σχολείο αλλά και πώς εντυπωσιάζει (#not) η μαγειρική της Όλγας Πηλιάκη τους νέους τους φίλους.

«😅…..και κάπως έτσι φτάσαμε επιτέλους στη Μαδρίτη!
Αυτό που πιστεύουμε είναι πως δεν υπάρχει σωστή ή λάθος επιλογή όταν η πρόθεση είναι μόνο το καλό των παιδιών..
Αυτή λοιπόν είναι η δίκη μας επιλογή και τη μοιραζόμαστε μόνο με εσάς που μας ακολουθείτε τόσα χρόνια και χαίρεστε να μαθαίνετε νέα μας!😍», είχε γράψει ανακοινώνοντας την άφιξή τους στην Ισπανία.

Χανταμπάκης - Πηλιάκη: Η τούρτα υπερπαραγωγή για τα γενέθλια του γιου τους

Στο Wizink Arena με την οικογένειά του για το παιχνίδι μπάσκετ Ρεάλ-Παναθηναϊκός

Η αγάπη του Στέλιου Χανταμπάκη και του γιου του, Μανώλη για τον Παναθηναϊκό είναι γνωστή, γι΄αυτό άλλωστε και η οικογένειά τους δεν ήταν δυνατό να μη δει από κοντά την αγαπημένη της ομάδα μιας και αγωνιζόταν στην πόλη όπου ζουν τους τελευταίους μήνες. Μπορεί οι Μαδριλενοί να είχαν πάει στο Wizink Arena για να δουν τη βασίλισσά τους Ρεάλ, όμως ο Στέλιος, η Όλγα, ο Μανώλης και η Μαλένα πήγαν για να δουν από κοντά τον βασιλιά της Ευρώπης, Παναθηναϊκό AKTOR.

Κάπως έτσι βρέθηκαν ανάμεσα στους 500 φίλους του Παναθηναϊκού που ταξίδεψαν μέχρι στην πρωτεύουσα της Ισπανίας και έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα τους.

Στο τέλος μάλιστα του αγώνα ο Μανώλης και η Μαλένα είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον προπονητή του Παναθηναϊκού AKTOR, Εργκίν Αταμάν. Η χαρά στο πρόσωπο του Μανώλη που γνώρισε τον αγαπημένο του προπονητή δεν περιγράφεται με λέξεις όπως μπορείτε να δείτε και εσείς.

Ο Μανώλης υπέγραψε στον πρώτο του ποδοσφαιρικό σύλλογο

Πριν μερικές ημέρες ο 11χρονος Μανώλης υπέγραψε το πρώτο του δελτίο με την Ακαδημία της Χετάφε ΚΦ και ο μπαμπάς Στέλιος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ανάρτηση όμως έγινε και από τον προσωπικό λογαριασμό του Μανώλη Χανταμπάκη στο Instagram.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι για πρώτη φορά στην @getafecf Ευχαριστώ πολύ τους διευθυντές, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου.. θα θυμάμαι αυτή την αγκαλιά για πάντα... ευχαριστώ 🙏🏻 και τώρα ήρθε η ώρα για δουλειά 💪🏻💪🏻💪🏻 πάμε», έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες που τον δείχνουν να γίνεται δεκτός στην πρώτη του ακαδημία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved