Πρόωρο μωρό φορά τη στολή της Taylor Swift από το Eras Tour και γίνεται viral

TikTok @colorfulem

Το μικροσκοπικό κοστούμι της Taylor Swift έκανε την καρδιά μας να λιώσει.

Ο κόσμος της Emily VandeRydt(@colorfulem) γύρισε ανάποδα όταν η κόρη της, Willa, γεννήθηκε 10 εβδομάδες νωρίτερα λόγω επιπλοκών προεκλαμψίας, μια κατάσταση που μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρο τοκετό.

Όπως πολλές μαμάδες με πρόωρα μωρά, έτσι και η μαμά Emily ήρθε αντιμέτωπη με μία πολύ δύσκολη συνθήκη: Να βλέπει το μωράκι της στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) του νοσκομείου Nationwide Children's στην πολιτεία Ohio.

Οι μαίες και οι νοσοκόμες στη ΜΕΝΝ για να ελαφρύνουν το αίσθημα αβεβαιότητας και άγχους της Emily της έκαναν μία χαριτωμένη έκπληξη : Μία Ηalloween στολή εμπνευσμένη από την Taylor Swift για την πρόωρη κορούλα της.

Συγκινημένη από τη δημιουργικότητα των νοσοκόμων, η Emily μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok με τη Willa να φορά τη μικροσκοπική αυτή στολή. Το βίντεο προφανώς και έγινε viral πολύ γρήγορα, συγκεντρώνοντας πάνω από μισό εκατομμύριο προβολές.

Η μαμά της Taylor Swift είναι η μεγαλύτερή της φαν και αυτό το viral TikTok βίντεο το επιβεβαιώνει

Μπορεί κανείς να πει πως αυτό το Eras Tour costume έγινε ένα σύμβολο χαράς και ελπίδας. Μας έδειξε πως μπορείς να βρίσκεις φως ακόμα και στα πιο σκοτεινά «μέρη».

https://www.tiktok.com/music/Miss-Americana-The-Heartbreak-Prince-6740851366991759361

Η μαμά Emily σε συνέντευξή της στο περιοδικό People ανέφερε πως: «Ήθελα να μοιραστώ ένα φωτεινό «σημείο» κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στη ΜΕΝΝ. Έχω παρακολουθήσει πολλά αντίστοιχα βίντεο , οπότε σκέφτηκα ότι αυτή θα ήταν μια διασκεδαστική στιγμή που θα μπορούσα να μοιραστώ, όχι μόνο με τους φίλους και την οικογένειά μου αλλά και με άλλες μαμάδες που έχουν τα μωρά τους στην ΜΕΝΝ και που είναι Swifties».

Το κύμα υποστήριξης βοήθησε τη μαμά Emily να νιώσει λιγότερο μόνη, δημιουργώντας έναν «δεσμό» που επεκτείνετε πέρα από τους τοίχους του νοσοκομείου.

Viral Tik Tok βίντεο: Αφήνουν κρυμμένα χαρτονομίσματα σε βρεφικά είδη για να βοηθήσουν μαμάδες

Φέρνοντας το μωρό στο σπίτι μετά από έξι εβδομάδες στη ΜΕΝΝ

Στις 19 Οκτωβρίου, μετά από έξι εβδομάδες στη ΜΕΝΝ, η Emily και ο σύζυγός της Grant έφεραν το μωρό του, Willa, στο σπίτι. Η εμπειρία της Emily στη ΜΕΝΝ, την έκανε να νιώθει ευγνώμων για τις μαίες και τις νοσοκόμες που φρόντισαν την κόρη της.

Μάλιστα, στον επίλογο της συνέντευξής της υπογράμμισε: «Πιστεύω πραγματικά ότι οι νοσοκόμες της ΜΕΝΝ είναι άγγελοι γι' αυτό που κάνουν, φροντίζοντας τα μικροσκοπικά αυτά μωρά με τόση αγάπη και συμπόνια».

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved